Wednesday, December 8, 2010

ASSOYFINGER67 JOIN CONTEST TERJAH DAN GELEDAH DI TAHUN BARU MAAL HIJRAH

08/12/2010/2MUH1432H-12:17pm
Haa...yang ini aku nak masuk Lalink aku punya contest....
Yang aku suka syarat penghakimannya tu...tentu ler aku ada  harapan menang.....tarikh tutup pada jam 11.59pm -21/12/2010.Semua keputusan akan dihakimi oleh mak sendiri dan terpulanglah pada nya nak judge macamana (ye tak yer..blog dia..huhu).Keputusan adalah muktamad.Court2 tak main okey!




Nama dia Mahsuri ,dia gelar diri dia Mak aku tak ingat bila aku kenal dia...tapi yang aku ingat aku
pernah buat entri khas untuk dia kerana dia seorang rakan blogger yang aku kagumi.So,baru2 nie Lagenda Mahsuri.Com telah berubah wajah dari segi header dan penampilan blog.Apapun susunan blog masih pada tahap kekemasan lama dan tidak banyak berubah.Blog yang baru ini bagi aku adalah umpama rama2 yang keluar dari kepompongnya....umpama dari blog purple dan pink yang berwarna usang ke blog purple yang nampak lebih hebat dan kemas.Jika diberi gambar blog lama dan baru,mata tentu lebih selesa melihat warna blog yang baru nie dan warna purple dan pink memang tak dapat dipisahkan dari LagendaMahsuri.Com

Bagi aku ia adalah satu tranfomasi yang wajar dan berjaya.Header yang menunjukkan Mak adalah seorang ibu pada tiga anak pasti akan memanggil ibu2 yang sememangnya ramai di kalangan blogger di Malaysia datang ke blog mak,dibantu oleh celoteh Mak yang ceria dan lucu itu.Apapun ,kesimpulannya kao dah pun buat blog kao lagi cantik dan kemas....sesuai dengan .com yang kao bawa. Tahniah!! Bahagian traffic ke,SEO ke,aku tak reti nak komen...dan ini dia entri pilihan aku:

1)MAJLIS AQIQAH DAN POTONG JAMBUL AMANDA NUR SOFEA



Aku wish kalau aku menang aku nak RM 50 hingit tu masuk kat akaun aku..huhu

Last sekali tiga nama aku nak tag ialah:MiJiE BLoG,zalin & zulkbo.Done!
Akhir kata majulah Mak untuk anak Mak...huhu.All the best to you!
Win or lose ill be your friend forever..:)

11 comments:

Lagenda said...

TUan GUru Besar dtg memeriksa kerja sekolah anak murid nih!

Done! Thanks soy kerana join..

Klu buleh,ko tinggalkan link entry ni kat komen aku nun..senang aku nak terjah blk nnt masa periksaan peringkat akhir.

Thanks e]ye soy! Love yoo

azilas said...

Salam...
Gud luck

ASSOYFINGER67 said...

Lagenda;Eye eye Cikgu...huhu

azilas;thanks:)

Mata Hati said...

Good luck... :)

ASSOYFINGER67 said...

Mata Hati;thanks:)

Ellen said...

Good Luck Bro...

ASSOYFINGER67 said...

Ellen;Thanks..huhu

mr.curly said...

gerenti menang punye bro..hikhik

ASSOYFINGER67 said...

mr.curly;aku budak baru belajar huhu....

puterapescado said...

hoho..wish u best of luck r bro...gode2 sikit pn mak tue

ASSOYFINGER67 said...

puterapescado;haha..saja test2 nie huhu