Tuesday, May 10, 2011

PRIVIEW BISIK2 GATHERING MAK LAGENDA....CLASS!!!!! (VIDEO)

10/05/2011-10:25pm

Mak lagenda.....and the bloggers...mantop!

Wah!Tahniah buat Mak,berucap lagi class betul...Bro yang buat video nie aku respek abih kerana nampak pro sekali walaupun dalam keadaan dan masa yang agak terhad..Tahniah Mak!B2GML menjadi!!!Lain kali pasti ramai nak join...huhu
Sapa nak tengok majlis tu...boleh tengok kat sini....lain kali datang ramai2 K!



Source: http://www.1tube.my/video/4067/Bisik-Bisik-Gathering-Bersama-wwwlagendamahsuricom

Refer:Related entry:http://lagendamahsuri.com/2011/05/cramp-mulut-di-majlis-bisik-bisik-gathering/

_______________B2GML_________________End                                        

7 comments:

cik panadol said...

Nape bro tak join aritu? Penat tunggu bro datang tau.... :(

ASSOYFINGER67 said...

cik panadol;T/k..arie kerje..segan pun ada..haha

S..U..D..@..I..S said...

wau bestnya....gathering yg mak anjurkan...baik lagi kalau semua kenalkan diri...
tuan blog pun tak da....

ASSOYFINGER67 said...

S..U..D..@..I..S;dah bgtau mak tak dapat datang...huhu

Belalang Hijau said...

klu dekat2 ngan tempat belalang, teringin jugak nak menyibuk :-p

lagenda said...

Sud@is : Sesi memperkenalkan diri tu ada dibuat. 1 dirakam dan sekali lg tanpa rakaman. Tungguuuuuuuu..ekeke

Lalingku assoy ni dah bgtau mak awal2 dia x leh join, sokay la for me. Cuma,kerinduaan tu tak tertebus la

Miahahaha..

Lalingku Assoy : Thanks dear!!! Tlg pomot majlis kecil2an mak ni nampaknya. Lagi doreh buat n3 dr mak sendiri..miahahahaha

ASSOYFINGER67 said...

Belalang Hijau;lain kali kita datang ramai2...

lagenda;semuanya best lalink...aku suka dengar suara halus kao tu..hik3