Thursday, July 22, 2010

TAK LAMA LAGI PUASA...PASTU RAYA!

22/07/2010-08:18
Anda dah fikirkannya.....anda dah fikirkan puasa....anda dah fikir pakai kereta apa nak bawa balik raya?Anda tak tahu nak cari kat mana?Anda nak tanya siapa?Adakah anda terfikir betapa bangganya dan seronoknya balik raya dengan kereta baru....senyuman puas isteri dan sengihan bangga anak2 terhadap anda @ anda masih bujang....bila bawa kereta baru awek sebelah ngintai meluru....balik raya awek lama rasa cemburu...perghhhhh...itulah antara nikmat kereta baru!So,apa tunggu lagi......Jom kite ke  kedai............

SuKa@kEreta (MAN KETE)

   Welcome,Selamat Datang..
http://SukaKereta.blogspot.com/
Hidayah Auto
Second hand Car sales dealer
Visit our shop on Mudah.my!
Inilah Man Kete...my friend...korang boleh contact dia...dia area Selangor jer...
Man adalah friendly dan hardworking person...so..apa tunggu lagi BRO n "BRI"...just make a call...click link kat sebelah gambar tu untuk ke blog man...so...cepatlahhh...Raya dah dekat...!!!

Ha...untuk Man Kete...inilah maggi aku.....aku suroh lain..lain kao buat..ha..ha...
 
Maggi Kari Kambing....
Happy Buying....Enjoy Foods!!

11 comments:

Lagenda said...

owhhh..ensem rupanya abg man kita nih ye...ahak! BMW 1 bang..

azie said...

fuyoo Maggi Kari Kambing hehe, bli keta leh dpt Maggi Kari Kambing tak assoy? hehe....

sukakereta said...

ahak...bro assoy mmg terbaik eheheh...

pasal resipe tuh aku bedal je bang, tak cukup barang nak cepat perut lapar nyer pasal ekekek

zulkbo said...

salam..
iklan berbayor nih..
he he..sedapnya maggi
kambing tu?hu hu

ASSOYFINGER67 said...

Lagenda;baru tau ker mak ooi!!!

azie;ngan Man man sekali..hehe

sukakereta;bab paling aku hargai..kao pecah tradisi buat entri selain kete...tu aku tak lupanyer...(senyum)

zulkbo;bayor takder ler...komisyen ada kot...ye..Man!(diam jer..hahaha)
Maggi tu memang sedap..tapi pakai kambing tin yeo's..boleh ler..tapi berminyak sikit...boleh buang minyak dulu baru masukkan kambing tu...

sukakereta said...

hehe... insyallah bang tak lupa abg..

ASSOYFINGER67 said...

sukakereta;takderlah man..main2 jer..huhu

el said...

fuh best beb...kalo mlm2 mkn mmg layannnn
kalo tambah telur rebus or telur ala2 manja msk..mmg stim beb..ayoyyoyo kari pulai

ASSOYFINGER67 said...

el;nnt sakit jantunglah..huhu..manyak kolestrol... haha

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

soy ry ni ko naik BMW le... man bagik pinjam sat hehehe... maggi kari kambing pon ade? aku ske mamee yg perisa itik hahaha

ASSOYFINGER67 said...

MissXYZ a.k.a Abaikan;itek gantung ekkk!?