Saturday, September 18, 2010

AL FATIHAH UNTUK TTT (NADIA).....DALAM KENANGAN..

18/09/2010-05:01pm
Terima mesej dari padinno.com.terperanjat aku bila membaca TTT dah meninggal...tak taulah...aku rasa semacam jer..(2-3 hari nie aku tak bape surf tenet kerana ada problem...lagipun aku malas semacam jer)..fasal aku memang suka gurau dengan arwah..talipon padinno.com nak confirmed walaupun aku tau dia bukan jenis yang bergurau cara macam nie..terkedu....apapun banyak juga kenangan manis dengannya sepanjang berblogging nie..apa pun kuasa Allah SWT..Innalillahhiwainnailaihirrojiunnn...(terimakasih juga pada member2 blogger yang cuba inform aku)

Antara post kenangan....:(

Wednesday, July 21, 2010


WELCOME BACK!!!!!

22/07/2010-06:19am
SELAMAT KEMBALI TTT!!!!!! 
  
TTT abg :) i'm back!! mish u ..hehe.. nah honda n nescafe utk abg
Take Care....

10 comments:

MiSs TOrA said...

btol ka ni??tora pn salu jgk kunjung ke blog dia..cm x caya la..sedeynya..mmg btol ke ni??

aSmiDar said...

Al-Fatihah...
xkenal sangat ngan TTT ni..mungkin bukan bach eda kot..
ape2 pon Takziah....

Melati Qistyna's Mummy said...

tau pasal neh dr bbrp blogger gak td, ape2 pon Al fatihah buat arwah, smg rohnya dicucuri rahmat dn dtmptkn bersama org2 yg solehah, Amin....

DaHLia said...

alfatihah..

CheQ PP JoY said...

xsangka..al-fatihah utk ttt...semoga rohnya dicucuri rahmatNya..amin

Cikmin said...

AL-FATIHAH..semoga dia tenang disana.... :(

fairuz said...

dia sakit ape? alfatihah..

aku_tiewa said...

al-fatihah.. salam takziah utk famili arwah..

zulkbo said...

Dalam usia yang sebegini muda pasti ada kesan mendalam kepada ahli keluarga dan rakan taulan yang rapat dengan beliau..semoga Allah tempatkan arwah di kalangan mereka yang soleh dan solehah serta beriman di sana.Buat pembaca sekalian marilah kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah Nadia.

padin said...

Salam
memang terharu bila kenang2kan semua tu

Al- Fatihah