Sunday, October 3, 2010

NOW I'M OK...DAH OK DAH....!THANK'S FOR SUPPORT ME FRIENDS!!!!

03/10/10-12:35pm
Salam buat kawan2 semua....setelah tiga hari berulang alik kat The Mines SC...akhirnya PC aku dah ok...rupanya no more space ..so tambah lagi 160 GB..so lepas nie harap2 tak ada lagi problem lain...kopakler jugak RM190++..apapun nasib baik covered by Nuffnang  cheque yang mungkin akan sampai tak lama lagi...apapunkorang kawan2 aku yang lebih bermakna..jap lagi nak p rumah joefingers.blogspot.com. nak g open house...kat Bandar Saujana Putra...malam kang jumpa yea....huhu

Thank's!:)

8 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

tahniah2 pc dh sihat kembali :P

erk joefingger tu adek badek ngan assoyfinger ker ? :)

sop said...

ok lah tu, boleh kembali aktif..
penuh h/dics? meti download byk benda..huhu

zulkbo said...

salam Assoy..
nasib baik nuffnang top up erk?
harap pihak nuffnang bermurah hati
bagi bro BE lebih sikit lepas ni..he he
moga anda selalu sihat di sana bro Assoy..

Afiq said...

alhamdulillah da sihat pc bro heeehe

Lagenda said...

Lalinkkkkkkkkkkk..
WElcam bek bebeh!!
Miahahaha..up standard nmpk??
Itu le...dah nama pun blogger skrg ni, spacing yg ada pun x ckp yek??
Larikkkkkkkk

gdoupt_monster71 said...

ALHAMDULILLAH...sumenye ok...

ASSOYFINGER67 said...

Melati Qistyna's Mummy;ur always at my side thanks alot..joefingers tu kawan office (since 1991)

sop;aku punya hard disc 40Gig jer....kecik sangat...tu yg tambah tu...tak der apapun...gambar jer beribu2 dah..huhu

zulkbo;kao tau...nuffnang kalau nak bagi BE....seminggu pengunjung tak sampai 100 pun dia bagi...aku no komen ler ..aku sauk jer hu hu(asal halal)..lagipun aku suka berblogging nie haha!

Afiq;thanks...;:D

ASSOYFINGER67 said...

Lagenda;tambah tanah jer mak..bukan apa huhu!

gdoupt_monster71;alhamdulillah..tapi dah cuci pelik sikit(lain sikit dari biasa,terutama bahagian security)