Monday, May 2, 2011

OSAMA'S DEAD BODY PICTURE IS A FAKE?IT'LL BECOME THE PIC THAT FOOLED THE WORLD?

02/05/2011-11:25pm
Apapun kematian Osama samaada ia wujud atau tidak,tidak mengancam atau melemahkan semangat Mujahiddin pastinya!Apa yang penting kebenaran pasti terserlah......Harap Yusri KRU (pakar) boleh komen berkenaan gambar itu...jangan gambar Merong dah ler....


Is Osama's dead body picture fake?


02 May 2011, 7:46pm IST| Duration: 00:58





Source:http://timesofindia.indiatimes.com/Is-Osamas-dead-body-picture-fake/videoshow/8144786.cms


_________________the pic that fooled the world______________



Isnin, 2 Mei 2011


Kematian Osama | Konspirasi AS Yang Kantoi?

Tadi Belalang ada singgah di satu blog yang membuat kupasan mengenai kematian Osama Bin Laden. Agak bagus juga entry blogger ini. Katanya Kematian Osama adalah satu konspirasi Amerika Syarikat? Ye ke?
osama bin laden dead body, osama al qaeda died, osama bin laden died photoshop, gambar osama bin laden dibunuh, tentera amerika bunuh osama bin laden, osama bin laden ejen CIA, osama bin laden jutawan, siapakah osama bin laden, osama bin laden dibunuh, osama, gambar palsu osama bin laden dibunuh, keluarga osama bin laden , komen barrack obama tentang osama bin laden, amerika jahanam, ludah amerika, gambar photoshop osama bin laden, osama dan obama, amerika, zionis, perancangan zionis yahudi, new world order, american conspirasy, konspirasi amerika syarikat, dajjal, freemason, illuminati, betulkan osama bin laden mati, osama bin laden terbunuh, nama sebenar osama bin laden, teori konspirasi amerikan syarikat dajjal zionis yahudi, islam, islamophobia, gerakan benci Islam di barat, gambar orang benci islam, amerika dan islam, amerika nak minyak, afganistan, al qaeda, 9/11, wtc dibom oleh osama bin laden,
Pic Source/read more:http://www.admiralhafiz.com/2011/05/gambar-mayat-osama-bin-laden-mati.html
Source/Read more: http://www.suarabawahtanah.com/2011/05/kematian-osama-konspirasi-as-yang.html#ixzz1LD1VOeCp

_____________the pic that fooled the world______________



Is Osama Bin laden really Killed 

- Image is Photoshop Fraud!







________________End__________________________


Near 100% it is a fakE!!!

2 comments:

Belalang Hijau said...

wah!!!
td assoy sebab backlink kan belalang ye ;)...

apparra nmpk mcm pandai sgt US nih.tp hal mcm nih pun leh kantoi tipu...

hahaha

ASSOYFINGER67 said...

Belalang Hijau ;CIA dia dah tua2 kot...tapikan takkan diaorg buat mistake macam tu....tak fahamlah...huhu