Wednesday, July 6, 2011

RELAXS:LELAKI GEMUK MENANG UNDIAN PENCARIAN MODEL 2011

06/07/2011-06:53am

WHO SAYS!!!?
source:news.sky.com

________________________

Lelaki gemuk menang undian pencarian model


ROLAND BUNCE
LONDON - Seorang lelaki berbadan gempal, Roland Bunce, 24, berada di tempat teratas dalam pertandingan Make Me the Next Model 2011 yang akan diadili oleh barisan panel profesional selepas dia memenangi undian dalam talian.
Langsung tidak mempunyai penampilan dan raut wajah seperti seorang model, Bunce mendapat perhatian pengundi awam dalam talian selepas penyertaannya disabotaj oleh pengguna Internet.
Populariti Roland melonjak selepas kemunculannya menarik perhatian ramai pengundi bulan lalu. Dia juga terus mara untuk menang dalam pertandingan kelolaan pihak High Street yang bertujuan mencari model selepas menewaskan 5,000 peserta lain. Dia memperoleh undian terbanyak iaitu 66,000 undi.
Bunce yang merupakan seorang jurutera komputer dari Belfast akan mempertaruhkan nasibnya dalam pusingan terakhir bersama 250 orang peserta lain pada 30 Julai ini.
Pertandingan yang menerima 5,000 penyertaan itu menawarkan pemenangnya dengan baucar bernilai AS$3,221 (RM9,695.10) dan sesi fotografi untuk diperkenalkan kepada agensi peragaan. - Agensi
________________model gemuk____________End

2 comments:

S..U..D..@..I..S said...

gemuk dan gebu comel diwaktu kecil..
bila besar mengundang berbagai kepayahan..jauhi gemuk lebih selamt

lagenda said...

klu ai nk vote jugak, buleh x? Hihihi