Sunday, July 17, 2011

SELAMAT BERGELAR SUAMI DAN ISTERI BUAT RAJA AMIR DAN NURUL SYUHADA (TV3)16/07/2011(VIDEO)

17/07/2011-01:01pm
Selamat bergelar isteri dah tahniah buat Nurul Syuhada dan Raja Amir atas terbina mahligai bahagia mereka ini.Moga Allah memanjangkan jodoh mereka berdua seumur hidup dan selamanya.
Jom layan video pre-wedding nie:


Amir & Nurul Syuhada | Dating from cstproduction on Vimeo.


______________________________________________________


Pengacara Majalah Tiga, Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zin, 27, selamat diijabkabulkan dengan pegawai bank, Raja Amir Shah Raja Azwa, 29, di Binjai On The Park, KLCC, di Kuala Lumpur, malam Sabtu

Nurul Syuhada (TV3) Akhirnya Bergelar Isteri
17/07/2011
Nurul sah menjadi isteri kepada Raja Amir.
PETALING JAYA: Pengacara Majalah Tiga, Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zin,27, selamat diijabkabulkan dengan pegawai bank, Raja Amir Shah Raja Azwa,29, di Binjai On The Park, KLCC, di sini, malam Sabtu.
Pasangan tersebut dinikahkan oleh bapa Nurul iaitu Mohd Zin dan disaksikan oleh Ketua Imam Masjid Al-Syakirin, KLCC selepas solat Isyak.
Pihak TV3 dalam satu kenyataan ringkasnya yang diedarkan di sini, Ahad memberitahu, pihak perempuan menerima wang hantaran sebanyak RM20,111 dan mas kahwin RM777

“Hanya sekali lafaz, Nurul sah menjadi isteri kepada Raja Amir,” kata kenyataan itu.
Sementara itu majlis yangbertemakan “Moroccan” itu mendapat sentuhan Khalid & Favor By Eddy sebagai perunding perkahwinan manakala pakaian nikah adalah rekaan Datuk Radzuan Radziwill
Majlis berkenaan diadakan secara tertutup tanpa kehadiran pihak media sebaliknya hanya untuk keluarga terdekat kedua-dua belah pihak sahaja.
Majlis resepsi kedua-dua pengantin akan berlangsung pada 23 Julai depan bertempat di Grand Ballroom, Sime Darby Convention Centre, Kuala Lumpur.
Source:http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2011/7/17/mstar_hiburan/20110717101334&sec=mstar_hiburan

_______________________Nurulsyuhada&R.amirNIKAH_______End
TERKINI!!!
MY fren link-cerita baru-klik!!

Menarik! Mesti Baca!


Ada pertanyaan!!!!Jumpa pakar gang kami:klik here to read:

0 comments: