Saturday, August 6, 2011

KHAIRUL FAHMI - A REAL SAD STORY (TAK LER SEDIH SANGAT)





06/08/2011-12:53pm
Jadi Detektif Conan jap.. haha



______________________________________________

Siapa Dahlia Teck:
Dahlia Teck yang digossipkan ada skandal dengan Khairul Fahmi Che Mat, rupanya Dahlia ni model kelas fotografi dari negeri Kelantan baru habis SPM tahun lepas.


Source/Read more: http://nurizspace.com/2011/07/dahlia-teck-model-dari-cik-siti-wan-kembang.html#ixzz1UDkUFstJ
http://nurizspace.com/2011/08/gambar-dahlia-teck-yang-macam-baby-doll.html



Siapa Khairul Fahmi:

Tak payah nak cakaplah haha
(model dan tangkap bola,popular,korean look,kelantan mari )






Pic source:missjuejue.blogspot.com












Siapa Elia:
Dah top ler...tak payah nak citer (Blogger Jejari Runcing)
 
Pic source:http://atanahmad.blogspot.com/2011/05/gambar-pertunangan-khairul-fahmi-dan.html


Cerita mereka:

Karma is a *****, eh? Luahan Perasaan Bekas Kekasih Elia Si Jejari Runcing


Jika semalam ada pendedahan tidak kukuh oleh Shida Harmi tentang Khairul Fahmi, hari ini bekas kekasih Elia pula masuk cerita.
Mari kita namakan bekas kekasih Elia si Jejari Runcing ini sebagai N untuk menyenangkan penceritaan. Setuju?
N, muncul di Forum Cari untuk meluahkan perasaan tentang apa yang beliau rasa tentang hubungan beliau & Elia yang berlangsung 4 tahun dulu.
N mendakwa mengenali Elia semenjak mereka di Tingkatan 4 dahulu. Dan, Elia si Jejari Runcing merupakan cinta pertama untuk N.
Namun, perjalanan cinta mereka juga tidak kemana oleh kerana sikap Elia (yang di’panggil Aimie oleh N) dan juga ahli keluarganya.
Menurut N, key person yang banyak mempengaruhi Elia dalam membuat keputusan adalah kakak Elia sendiri. N mengakui yang beliau tidak berapa gemar dengan sikap kakak Elia.
Ketika mereka bercinta, ibu Elia juga sering memberikan hint supaya N cepat masuk meminang walhal ketika itu Elia baru sahaja habis SPM (17 tahun) dan N berusia 19 tahun.
N menceritakan pernah sekali beliau beraya ke rumah Elia namun seperti tidak di’layan malah baju raya hasil titik peluh N buat Elia di’persendakan ahli keluarga Elia yang lain.
N sebenarnya masih berharap & menunggu jawapan Elia tentang hubungan mereka namun N di’biarkan begitu sahaja sehinggalah berita pertunangan Elia & Khairul Fahmi sampai ke pengetahuan N.
Ini merupakan ayat terakhir N untuk Elia setelah beliau merasakan tiada hasil mengejar sesuatu yang tidak pasti;
Aimie, suatu hari nanti bila you berada di’tempat I sekarang, you akan tahu bagaimana rasanya di’buat begini. You akan tahu, macam mana tinggi antara langit dan bumi ini.
Dear N, it’s quite lame but yes, karma is a *****.
Source:http://rotikaya.com/karma-is-a-bitch-eh-luahan-perasaan-bekas-kekasih-elia-si-jejari-runcing/

Apa Fahmi dah buat:

[Gambar] Khairul Fahmi a.k.a Apek berpegangan tangan dengan Dahlia Teck




Pic source:read more here:http://www.mummynemo.com/2011/08/gambar-khairul-fahmi-a-k-a-apek-berpegangan-tangan-dengan-dahlia-teck/

Dan lagi:
berborak 
Pic source/read more:beautifulnara.com


akhirnya:
Source/read more::http://nurizspace.com/2011/08/sah-khairul-fahmi-putus-tunang.html



Khairul Fahmi Pulang Cincin

Khairul Fahmi Pulang cincin mengikut adat di mana setelah hampir seminggu kita dikejutkan dengan berita apek putus tunang dengan Elia disambung pulak dengan kakak elia maki penjaga gol kesayangan ramai dan hari ini, difahamkan cincin pertunangan akan pulangkan kepada pihak perempuan

dan:

innit.nuffnang.com
Semua atas takdir ...segala2nya ada pengajaran dan kebaikan..agar redha dan laluilah Ramadhan sebagai muslim yang beriman

penat juga buat entri nie.....

__________________just a sad story_______End
MY fren link-cerita baru-klik!!

CERITA BARU





Menarik! Mesti Baca!






Ada pertanyaan!!!!Jumpa pakar gang kami:klik here to read:
http://stewardjohn.com/

8 comments:

Rain said...

ada gaya penyiasat!

rain bc penuh emosi
suspen kot..

org biasa pun ada yg alami cerita sedey mcm ni, cuma skrg jadi kecoh sbb mereka terkenal, org nak amik tahu apa gosip terkini pasal mereka

Umie Artoqiemie said...

baru tadi baca kat blog lain..
gossip panas ^0^

S..U..D..@..I..S said...

dah jadi macam artis plak, lebih hebat lg adaa..

ASSOYFINGER67 said...

Rain; Umie Artoqiemie;& S..U..D..@..I..S..harga yang perlu dibayar bila terkenal..yang biasa2 jadi luar biasa!

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehe, mmg penat... nak mensekerol pon penat, tp dihabiskan jugak sbb berita sensasi.... :P

apa2 saja keputusan, moga membawa kebaikan keduanya....

ASSOYFINGER67 said...

Melati Qistyna's Mummy;hehe....hahaaha..terbaekkk!

Hans said...

moga segala2 berakhir dengan baik

ASSOYFINGER67 said...

Hans;yang berakhir dah berakhir,mulakan dengan sesuatu yang elok dan baru..InsyaAllah!