Wednesday, September 28, 2011

LETUPAN DI EMPIRE SHOPPING GALLERY,SUBANG JAYA - 4 CEDERA


28/09/2011-07:02pm

Salam....Selamat berangkat kepada jemaah2 haji!
Balik tadi dengar dekat radio Sinar Fm ...polis  memberitahu bahawa tiada kaitan dengan  perbuatan jenayah atau kumpulan tertentu dan ia adalah atas kecuaian manusia sahaja.Menteri Besar Selangor memberi arahan agar pihak terbabit segera mengambil tindakan dan memulihkan kawasan itu kembali seperti sediakala dan sebarang unsur yang merbahayakan orang awam hendaklan dipantau dan dibersihkan. Polis juga akan terus menyiasat punca kejadian.

______________________________________

Letupan di pusat beli-belah di Subang Jaya, empat cedera


2011/09/28


SATU letupan kuat di pusat beli-belah Empire Shopping Gallery, dekat Subang Jaya, awal pagi tadi menyebabkan empat cedera setakat ini. Kejadian jam 3.40 pagi itu turut menyebabkan kerosakan teruk beberapa premis. - Foto ihsan blog.galvintan.com

SATU letupan kuat di pusat beli-belah Empire Shopping Gallery, dekat Subang Jaya, awal pagi tadi menyebabkan empat cedera setakat ini. Kejadian jam 3.40 pagi itu turut menyebabkan kerosakan teruk beberapa premis. - Foto ihsan blog.galvintan.comKUALA LUMPUR: Satu letupan kuat di pusat beli-belah Empire Shopping Gallery, dekat Subang Jaya, awal pagi tadi menyebabkan empat cedera setakat ini.

Kejadian jam 3.40 pagi itu turut menyebabkan kerosakan teruk beberapa premis termasuk rangkaian cafe terkenal dengan bumbung dan kaca beberapa premis lain runtuh dan pecah.
Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim dalam Twitternya pagi ini berkata beliau mendoakan penduduk di kawasan berhampiran selamat.
Setakat ini punca kejadian belum diketahui lagi.
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Letupandipusatbeli-belahdiSubangJaya_empatcedera/Article/

See more photo here:http://nadirakyatmalaysia.blogspot.com/2011/09/letupan-di-empire-gallery-subang-jaya-4.html
_________________End
CERITA BARU


MENARIK! MESTI BACA!

Ada pertanyaan!!!!Jumpa pakar gang kami:klik here to read:
http://stewardjohn.com/

0 comments: