Wednesday, September 21, 2011

MAMAT DAN RAMBUT FIDA

21/09/2011-01:00am
Salam 23 Syawal.
Hai En. Mamat..jangan ku sangka hujan sampai ke petang...rupanya dah ler..dalam bercinta nie pasal rambut pun boleh jadi isu besar..tak percaya...kita tengok dulu! Siapa tak tau Fida "gadis yang baik',apapun harap lain kali hati2...jangan excited sangat!
_________________________
Mamat (Sepah) Mengaku Salah 'Dedah' Rambut Fida
Rabu September 21, 2011


Mamat dan Fida kini sedang hangat bercinta.
PETALING JAYA: Bekas anggota kumpulan Sepah, Mohd Noor Murad atau Mamat telah melakukan kesilapan apabila secara tidak sengaja memuat naik gambar kekasihnya, pelakon Fida Ibrahim yang menampakkan sebahagian rambut ke akaun Facebook miliknya.
Mamat berkata, dia kesal dengan kesilapannya itu kerana perbuatan tersebut telah menyebabkan nama baik Fida yang tidak pernah mendedahkan rambutnya di khalayak tercalar.
"Saya mengakui itu adalah salah saya tetapi sejujurnya saya tidak berniat untuk mengaibkan nama baik Fida pada mata masyarakat. Dia adalah seorang gadis yang baik," katanya ketika dihubungi mStar Online di sini, Selasa.
Mamat diminta mengulas mengenai penyebaran gambar kekasih tanpa tudung sebaliknya tetapi menampakkan sebahagian rambutnya dengan memakai topi di laman-laman blog hiburan tempatan.
Menjelaskan lebih lanjut mengenai kejadian itu, Mamat berkata gambar tersebut diambil ketika dia dan keluarganya sedang bercuti di sebuah destinasi yang turut disertai oleh Fida dan beberapa rakan lain.
Gambar Fida menampakkan sebahagian rambutnya yang tersebar luas di laman-laman blog hiburan di Internet.
Menurutnya, semasa gambar tersebut diambil, dia tidak perasan sebahagian rambut kekasihnya itu terdedah kerana tidak memakai cermin mata ketika itu.
"Semasa kejadian Fida di dalam kereta dan secara spontan saya mengambil gambar tersebut tanpa menyedari sebahagian rambutnya terdedah tambahan pula saya tidak memakai cermin mata.
"Tanpa berfikir panjang saya terus memuat naik gambar tersebut di laman Facebook milik saya," jelasnya.
Rasa bersalah mengenai kejadian tersebut, Mamat berkata dia berharap masyarakat tidak membuat tohmahan buruk kepada Fida kerana gadis itu tidak bersalah dalam hal tersebut.
"Saya sangat berharap perkara ini tidak melarat kerana takut orang akan mengatakan saya telah mengubah Fida melakukan perkara tidak baik sejak berkawan dengan saya.
Ditanya adakah dia ada berbincang dengan Fida mengenai perkara berkenaan, Mamat memberitahu Fida tidak mengetahui dia memuat naik gambar tersebut.
"Sebab itu saya kata Fida tidak bersalah dalam hal ini kerana semasa anda menemu bual saya ini, dia sendiri masih tidak mengetahui mengenai apa yang sedang terjadi. Saya belum bercakap dengannya tentang hal itu," katanya.
__________Mamat dedah rambut Fida______End
CERITA BARUMENARIK! MESTI BACA!


Ada pertanyaan!!!!Jumpa pakar gang kami:klik here to read:
http://stewardjohn.com/

5 comments:

Belalang Hijau said...

serta merta diriku berfikiran (-) kepada fida... hahaha...

ASSOYFINGER67 said...

Belalang Hijau;haha..tulah kesannya..jangan tak baek!!!

Rai said...

alasan tak boleh belah..tak perasan sbb tak pakai cermin mata.. hehehe..

LadyBird said...

ermm.. "tersalah" upload dalam fb gambar fida dengan "rambut terdedah"..

tanpa fida menyedari rambutnye terdedah..

Menutupnya dengan memakai topi..

Mengambil gambar tanpa memakai spek..


logikkah? Allahua'lam..

semoga berubah menjadi lebih baik dari semasa ke semasa.. ameeennn...

ASSOYFINGER67 said...

Rai;macam ahli politik pulak yer..alasan yang membodohkan orang!

LadyBird;maen..itu sebaiknya..Allah ada dan Maha Mengetahui..