Friday, October 28, 2011

LHDN PINDAH BERPERINGKAT KE CYBERJAYA MULAI 16 NOV 2011

28/10/2011-08:42pm
Salam.
RM275juta....wah besar belanja tu...agaknya ada sikit tak duit aku kat dalam...huhu. Harap bangunan baru,kecekapan pun mestilah berganda,maklumlah semangat baru!
________________________
LHDN Pindah Ke Cyberjaya Mulai 16 November
Jumaat Oktober 28, 2011

pic source:http://www.bandarseriputra.info/2011/10/lhdn-pindah-ke-cyberjaya-mulai-16.html

KUALA LUMPUR: Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) yang kini beroperasi di Blok 9, Kompleks Kerajaan Jalan Duta di sini akan berpindah secara berperingkat ke bangunan baru di Cyberjaya mulai 16 November ini.
Ketua Pegawai Eksekutif LHDN Datuk Dr Mohd Shukor Mahfar berkata proses pemindahan itu melibatkan penempatan semula 1,400 staf LHDN daripada 19 bahagian dan jabatan ke Menara Hasil Cyberjaya.
"Bangunan setinggi 20 tingkat dengan kos pembinaan RM275 juta itu bukan hanya menjadi satu mercu tanda baru di Cyberjaya, malahan ia menggambarkan kemajuan LHDN sebagai pentadbir cukai terunggul di negara ini," katanya dalam kenyataan di sini Khamis.
Beliau berkata buat sementara waktu LHDN tidak dapat memberikan senarai penuh alamat dan nombor telefon baru bagi jabatan-jabatan yang terlibat dengan pemindahan tersebut.
Maklumat berkenaan hanya akan dipaparkan melalui laman sesawang rasmi LHD Ndi www.hasil.gov.my setelah semua urusan berkaitan diselesaikan. - BERNAMA
____________________________End
CERITA BARU

MENARIK! MESTI BACA!

1 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehe, betul tu, jgn harapkan opis je br, semangat keje di takuk lama.... Huhuhuh