Friday, November 4, 2011

HENTI KRITIK SAYA- KHAIRUL FAHMI

04/11/2011-06:16am

Salam.
Manusia (muslim) sering cuba lari dari mengaitkan hidup dengan Islam...dunia juga yang diutamakan. Ingatlahlah ugama itu tidak berubah mengikut manusia,manusialah yang kena berubah mengikut syarie dan ketetapannya.

masing2 muka merah jer....

__________________________________________

'Henti kritik saya'

2011/11/04

KHAIRUL Fahmi Che Mat
KHAIRUL Fahmi Che Mat
Tapi bagilah kritikan membina: Khairul Fahmi

KHAIRUL Fahmi Che Mat memohon kepada peminat bola sepak segera menghentikan kritikan ke atasnya kerana mahu memberi fokus 100 peratus membantu Harimau Muda mempertahankan pingat emas Sukan SEA di Jakarta.
“Peminat boleh kritik tapi bagilah kritikan yang boleh membina semangat. Jika mahu terus mengkritik biarlah ia berkaitan prestasi di dalam padang.
“Bagi saya semua ini harus ditolak ke tepi. Saya tidak mahu terlalu memikirkan mengenai soal lain dan hanya mahu fokus kepada Sukan SEA saja,” kata penjaga gol skuad negara itu, semalam selepas dipalit kontroversi baru membabitkan soal peribadinya, baru-baru ini.

Malaysia membuka tirai perlawanan Kumpulan A menentang pasukan tetangga, Singapura, Isnin ini.

Ketika sama dia tidak menganggap ia satu masalah baru dengan pelantikan Baddrol Bakhtiar selaku kapten pasukan ke Sukan SEA.

“Tidak ada sebarang masalah,” kata Apek yang menerima apa saja keputusan jurulatih, Ong Kim Swee. 
Dia menambah: “Baddrol pemain lebih berpengalaman berbanding saya dan berhak diberi tugas ini.

“Bagi saya siapa dipilih kapten tak penting. Apa perlu dilakukan adalah beri komitmen penuh dan saya ajak rakan lain memberi kerjasama kepada Baddrol untuk pulang membawa pingat emas sekali lagi.” 


http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Hentikritiksaya_/Article/
__________________________End

CERITA BARU ELLEN

0 comments: