Sunday, November 20, 2011

SATU HARI DI PETANG AHAD.....BERGER MELAMPAU!

20/11/2011-09:25pm
Salam.
Dah makan ker?
Pukul 11:00am hari nie ingat nak pergi The Mines Shopping Complex tapi mak..aiiii,jam giler! Ada Pesta Buku...apalagi akupun korner kiriler..pi ler South City Plaza....terik juga hari nie. Belilah apa yang patut dan 70 percent aku beli makanan..haha. Layan anak aku jap lari2 sana sini pas tu balik rumah... hari pun mendung...(sempat Zohor lagi).Guruh berdentam-dentum dan hujan pun turun....so hujanlah sampai nak ke Maghrib..dan malamnya plan tak nak makan nasilah...diet!(Senyum)..taklah...bikin Burger Spree,ngan kentang goreng dan nugget ayam..semuanya dari Abang RAMLY kitalah..huhu...jom layan WORDLESS SUNDAY aku tapi STOMACH FULL...haha..layazzzzzzz!(Sejuknya hari nie...siaran nie hampir live..hikhik).Erkkkg (sendawa)


Transformed!!!






Enjoy food's.....love it..nyum2
________________________________END



CERITA BARU ELLEN

5 comments:

Belalang Hijau said...

huih!
lazatnya... nak satu XD

cik panadol said...

wah!!! leleh.....
ni memang betol2 melampau ni....

Mak lagenda said...

Arghhh!! smpi meleleh2 sosnya tu soy! Mmg kasik org geram betullah..

P/s: Dah lama gila ko x post kisah2 gini.I miss bro..

ASSOYFINGER67 said...

Belalang Hijau;nampak jer sedap...Jeman punya lagi power haha (tak cukup bahan-sos)

cik panadol;memang melampau ..sampai tak tido aku malam semalam..haha

Mak lagenda;haha.t/kasih mak...saja terkenang dulu2 hak hak!

Melati Qistyna's Mummy said...

Pergghhh.... Dabel tu yg x boleh tahan... Hehehe