Saturday, November 5, 2011

TOMOK TERUJA MENUNGGU KELAHIRAN CAHAYA MATA / SELESA BERLAKON

05/11/2011-05:00am
Salam.
Tak sangkapula Tomok jadi Superhero dalam MANTERA (.Man Transformable Exo-Robotic Armor)..filem Sci-Fi  yamg akan di tayangkan di Malaysia...mari layan trailer nie..amacam..teruja juga kan! Negara kita dah makin maju dalam Industri perfileman...setuju tak?
________________________
Tomok Teruja Bakal Timang Cahaya Mata
Tomok.
PETALING JAYA: Penyanyi dan pelakon Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan Ismail, 27, mengakui teruja apabila diberitahu oleh isterinya Rahayu Abbas (Ayu), 32 bahawa mereka bakal mendapat cahaya mata.
Tomok berkata, dia mendapat perkhabaran gembira itu ketika sedang menjalani penggambaran filem Istanbul Aku Datang di Turki di samping Lisa Surihani, Beto Khusyairi dan Aizat.
"Saya teruja dan terkejut apabila diberitahu isteri (Ayu) bahawa dia sedang mengandung dua bulan. Tidak dapat digambarkan perasaan saya pada ketika itu," katanya.
Tomok ditemui pada majlis tamat penggambaran filem Istanbul Aku Datang pada Rabu.
Katanya, walaupun tidak merancang untuk mendapatkan anak pada masa terdekat dia tetap bersyukur dengan rezeki diberikan Allah.
"Anak adalah pelengkap perkahwinan saya dan isteri, walaupun tidak merancang tetapi saya teruja kerana kami memang mahukan anak cepat," katanya.
Bercerita mengenai keadaan isterinya, Tomok memberitahu, Ayu berada dalam keadaan baik walaupun kadang-kala mengalami muntah-muntah dan rasa tidak selesa.
"Itu adalah perkara biasa bagi seorang wanita mengandung dan kami sama-sama rasa teruja untuk menyambut kelahiran anak sulung kami nanti," ujarnya.
Mengakui tanggungjawabnya makin besar selepas ini, Tomok memberitahu berita tersebut telah merubah dirinya menjadi lebih matang dan bersungguh-sungguh untuk mencari rezeki buat keluarga.
Sementara itu, ditanya mengenai penglibatannya dalam filem Istanbul Aku Datang, Tomok berkata, dia pada mulanya tidak percaya dapat bekerjasama dengan pelakon hebat seperti Lisa dan Beto.
Menurutnya pengalaman bekerja dibawah arahan Bernard Chauly sangat menyeronokkan dan bertuah dapat bekerjasama dengan pengarah berbakat itu.
"Bernard sangat teliti dalam kerjanya dan dia seorang yang mudah menerima pendapat orang lain. Malah kami diberikan kelas lakonan sebagai persediaan sebelum berangkat ke Turki," ujarnya.
Masih menunggu filem pertamanya, Mantera ditayangkan di pawagam, Tomok memberitahu dia semakin selesa bergelar sebagai pelakon dan merancang untuk terus berlakon jika mendapat tawaran sesuai.
"Tetapi ini tidak bermakna saya akan meninggalkan dunia nyanyian kerana ia masih menjadi keutamaan saya," jelasnya.
_________Its all about Tomok____End
CERITA BARU

0 comments: