Tuesday, December 20, 2011

KL GANGSTER 2 ADA TONY JAA?

20/12/2011-12:11am

Salam..
Ini Malek..."Malek is back"lah sapa lagi....wa sekarang ada kat Thailand..tengah nak pujuk si Tony nie...payah nor nak ajak berlakon...mentang2lah dia power..nanti waa sengggattt! Baru dia tahu..."ok..Cut!!!
Apapun jika Tony Jaa berlakon dalam filem prekuel K.L Gangster nanti tentu KEBABOOM kutipan tiket...harap berjaya!

___________________________________

Dengarnya... Tony Jaa berlakon KL Gangster 2?

2011/12/19

Tony Jaa
Tony Jaa
PEMINAT filem KL Gangster yang muncul filem Melayu paling berjaya di pawagam sehingga kini tentunya bersorak riang apabila baru-baru ini produser Datuk Yusof Haslam daripada Skop Production mengumumkan KL Gangster 2 pula akan dikeluarkan tidak lama lagi. 

Filem pertama dulu berjaya memungut kira-kira RM11.7 juta sewaktu ditayangkan di lebih 60 panggung di seluruh negara. Kali ini, berapa la pula pungutannya nanti? Kita pakat tunggu tahun depan ya.
Khabarnya, ia bukanlah filem susulan, sebaliknya kisah yang berlaku sebelum cerita yang disaksikan penonton dalam filem pertama. Maknanya, filem prekuellah tu. Dan, ia juga lebih hebat apabila kos penerbitannya pun mencecah RM3 juta.
Kalau tidak silap Cik Normah, ramai pelakon asal yang muncul dalam KL Gangster akan kembali menghangatkan filem kedua ini. Antaranya ialah Aaron Aziz, Adi Putra, Shoffi Jikan, Sheera Iskandar dan Zizan. 

Lepas tu Cik Normah ada terdengar khabar angin mengatakan, pelakon aksi terkemuka Thailand, Tony Jaa pun akan diundang sama memeriahkan filem itu? Biar betul? 

Kalau benarlah apa yang Cik Normah dengar ini, maka nilai komersial filem kedua ini tentulah bertambah lagi. Kita semua bukannya tak kenal siapa Tony Jaa. Dia kan bintang lasak cukup hebat yang menggegarkan pawagam setiap kali muncul dengan siri filem Ong Bak. 
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Dengarnya___TonyJaaberlakonKLGangster2_/Article


________________________________End
CERITA BARU ELLEN
visit here:pakar kami:
stewardjohn.com(ask anything)

2 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

X suka Ong bak, org kata best.... X paham la cite dia....hehehehe

ASSOYFINGER67 said...

Melati Qistyna's Mummy;akupun tak pernah tgk..tak berkesempatan..hahaha