Tuesday, October 9, 2012

10 LELAKI PENDATANG (WARGA MYNMAR) MEROGOL SEORANG WANITA MALAYSIA BERGILIR-GILIR SELEPAS DICULIK


09/10/2012-08:28pm

Assalam....
Amat terkejut membaca berita ini padi tadi,terasa darah menyirap ke muka,terasa seperti negara ini tidak selamat....maklumlah aku ada anak dara yang selalu kekedai.....seharusnya sesuatu mesti dibuat dan janganlah kita fikirkan sangat perasaan orang lain dan perasaan sendiri dibiarkan....biarlah yang datang menunduk muka dan biarlah kita dapat berlagak di negara sendiri...perketatkan apa yang longgar...kawal kemasukkan warga asing....jangan bagi muka...pada pendatang yang kurang ajar dan membuat onar!

____________________________

4 jam dalam neraka 10 setan

Selasa, 09 Oktober 2012

SUBANG JAYA: Empat jam menjadi tempoh amat lama dan penuh sengsara bagi seorang wanita apabila dia dirogol bergilir-gilir 10 lelaki warga Myanmar selepas ‘diculik’ ketika menunggu bas untuk ke tempat kerja di Puchong Perdana, di sini.
Dalam kejadian jam 3 petang Sabtu lalu, mangsa wanita tempatan berusia 28 tahun yang menunggu bas bersendirian dihampiri dua lelaki Myanmar yang menaiki sebuah Proton Wira.
Sumber polis berkata, seorang daripada lelaki terbabit mengacukan parang ke arah mangsa sebelum memaksanya masuk dan duduk di kerusi belakang kereta dinaiki mereka.
_____________________________________________
PUCHONG – Hanya kerana menegur tiga warga Myanmar yang jalan terhuyung-hayang disebabkan mabuk, seorang pekerja kilang parah dibelasah 20 rakan warga asing itu tanpa belas kasihan sehingga tengkuk dan tangannya patah di Taman Perindustrian Puchong Utama, lewat malam kelmarin.
http://www.sinarharian.com.my/edisi/selangor-kl/padah-tegur-warga-asing-mabuk-1.78282
______________________________________________

UPP tahan 35 PATI Myanmar


ZAKARIA Abdul Rahman (dua dari kanan) memeriksa pendatang asing tanpa izin dari Myanmar selepas berjaya menangkap mereka yang dihimpunkan di Kem UPP Chuping, Padang Besar, Perlis, semalam.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Utara/20120502/wu_07/UPP-tahan-35-PATI-Myanmar#ixzz28nvI9oJr
© Utusan Melayu (M) Bhd 

__________________________________________________________


“Mangsa yang ketakutan dan tidak mampu melawan dibawa ke sebuah rumah flat di kawasan berhampiran dan di situ ada lapan lagi lelaki warga Myanmar menunggu.“Dua daripada suspek mengikat kaki serta tangan mangsa sebelum seorang demi seorang merogolnya tanpa belas kasihan biarpun mangsa merayu dikasihani,” katanya.


http://www.hmetro.com.my/articles/4jamdalamneraka10setan/Article
______________________________End
visit here:pakar kami:stewardjohn.com(ask anything)

0 comments: