Monday, December 31, 2012

JANET JACKSON PELUK ISLAM (BERTUNANG DENGAN WISSAM AL-MANA) 2012


21/12/2012-05:01am

Assalam....
Tahniah buat Janet...Alhamdulillah...moga berkekalan


__________________________

Janet Jackson peluk Islam

Isnin, 31 Disember 2012

Wissam Al Mana Net Worth
http://www.celebritynetworth.com/richest-businessmen/business-executives/wissam-al-mana-net-worth/

DOHA: Penyanyi, Janet jackson dilapor bertunang secara sulit dengan bilionair Qatar, Wissam Al-Mana dan pasangan itu merancang berkahwin di bandar raya ini pada 2013.
Menurut majalah hiburan UsWeekly, Wissam menghadiahkan adik Michael Jackson itu sebentuk cincin yang amat mahal, membuatkan Janet terlalu bimbang dan sentiasa memastikannya ia disimpan dengan selamat.

Bilionair itu yang keluarganya terbabit dalam perniagaan hartanah dan media ialah Pengarah Urusan Perniagan Al Mana Retail yang mewakili A/X Armani Ex- change. Dia juga adalah pemegang saham dalam Saks Fifth Avenue.
Pasangan berkenaan dikatakan akan berkahwin dalam satu majlis secara Islam.
On the down low: The 37-year-old businessman, whom she's been dating since 2010 allegedly 'gave her a huge, expensive ring'

Pengarang terkenal Turki, Adnan Oktar yang juga dikenali sebagai Harun Yahya berkata, Janet sudah memeluk Islam dan memilih untuk merahsiakannya daripada peminat.

Menurut sumber dalaman, majlis perkahwinan itu akan menjadi acara terbesar dalam sejarah.
Ia termasuk rancangan Janet untuk membawa semua anggota keluarga dan rakannya dengan menaiki pesawat persendirian bagi menghadiri majlis itu.

Mereka dilapor akan membelanjakan kira-kira RM9 juta untuk membawa 500 tetamu dari seluruh dunia sementara Wissam akan menghadiahkan mereka jam Rolex berharga RM30,000 setiap seorang.
“Wissam akan berbelanja besar apabila mengahwini Janet kelak. Ia akan menjadi majlis perkahwinan abad ini.” kata sumber itu.

Pasangan itu berkenalan pada Disember 2009 selepas Janet membuat persembahan istimewa di Asia Barat.

Penyanyi berusia 46 tahun itu yang pernah berkahwin dua kali, sebelum ini menegaskan tidak ada salahnya wanita bercinta dengan lelaki muda selagi kedua-duanya bahagia.
http://www.hmetro.com.my/articles/JanetJacksonpelukIslam/Article/artikelMA

Twice divorced: Janet has been married two times - to R&B singer James DeBarge in 1984 and music video director René Elizondo, Jr. in 1991 Twice divorced: Janet has been married two times - to R&B singer James DeBarge in 1984 and music video director René Elizondo, Jr. in 1991
Twice divorced: Janet has been married two times - to R&B singer James DeBarge in 1984 and music video director René Elizondo, Jr. in 1991

Read more: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2254036/Janet-Jackson-tweets-sultry-photo-celebrates-engagement-Qatari-billionaire-Wissam-Al-Mana.html#ixzz2GZURhgOo


________________________________END
""""""""Happy new year""""""ooooo..........


 

0 comments: