Monday, December 24, 2012

ZUL ARIFFIN MENGAKU CINTAKAN GAYATRI SU-LIN PILLAI (PENERBIT FILEM TAYANGAN UNGGUL)

23/12/2012-05:56am
Assalam...
dah Suboh...ngam2...
________________________
Zul Ariffin Mengaku Cintakan Gayatri Su-Lin Pillai
snin Disember 24, 2012


Zul Ariffin
KUALA LUMPUR: Teka teki mengenai hubungan cinta antara pelakon Zul Ariffin dan penerbit filem Tayangan Unggul, Gayatri Su-Lin Pillai akhirnya menemui jawapan apabila lelaki itu mengesahkan tentang perhubungan tersebut.
Zul atau nama sebenarnya Zulkifli Ariffin, 26, berkata, perhubungan cinta itu sudah tujuh bulan dijalinkan dan ia masih lagi di peringkat awal dalam mengenali antara satu sama lain.
"Benar saya dan dia (Gayatri) bercinta. Kami mula rapat sejak penggambaran filemPenanggal sekitar bulan Mei lalu.
"Seperti semua tahu, dia seorang yang sangat disenangi ramai dan antara tarikan lain membuatkan saya jatuh hati kepadanya ialah perseonalitinya yang lemah lembut.
Zul tertarik dengan sifat lemah lembut Gayatri.
"Kami lebih rapat apabila masing-masing sangat serasi dalam membincangkan sesuatu perkara. Malah saya sangat selesa apabila berada disisinya," katanya.
Beberapa bulan lalu, gosip Zul yang dikatakan menjalinkan hubungan cinta dengan Gayatri tersebar namun Zul mahupun penerbit filem itu enggan memberikan sebarang komen tentang hubungan tersebut.
Gayatri Su-Lin Pillai
http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2007/5/3/HIBURAN/m_Aduh/Zombi_berjaya_walau_dikritik_hebat&sec=mstar_hiburan
Walaupun tiada sebarang pengesahan daripada kedua-dua mereka, hUbungan cinta yang dijalinkan itu tetap dipersoalkan.
Zul dikatakan mempunyai citarasa ke arah wanita yang lebih matang memandangkan sebelum ini dia juga pernah bercinta dengan Abby Abadi lebih kurang selama dua tahun.
Sementara itu, Zul berharap agar tiada yang cuba membangkitkan isu tentang jarak umur antara mereka yang jauh berbeza kerana keputusannya untuk menjalinkan hubungan dengan Gayatri tidak ada kena mengena dengan status atau usia wanita itu.
"Sejak dahulu lagi, saya tidak pernah meletakkan sebarang syarat atau had umur dalam menjalinkan sesebuah hubungan.
"Begitu juga sekarang, cinta saya terhadap Gayatri ikhlas. Apa-apa pun hubungan ini masih lagi baru dan kami belum lagi memikirkan ke arah perkahwinan," ujarnya.
http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2012/12/24/mstar_hiburan/20121223184302&sec=mstar_hiburan
______________________________EnDvisit here:pakar kami:stewardjohn.com(ask anything)

0 comments: