Sunday, March 8, 2015

HARUN SALIM BACHIK MENINGGAL DUNIA

08/3/2015- 06:22pm

Assalam...
Alfatihah!

_______________________


HARUN SALIM BACHIK MENINGGAL DUNIA

PELAKON dan pelawak terkenal, Harun Salim Bachik, 55, meninggal dunia ketika berhenti mengisi minyak di sebuah stesen minyak di Bukit Merah, Perak kira-kira jam 5 petang tadi.-www.bharian.com

Pelakon dan pelawak terkenal, Harun Salim Bachik, 55,meninggal dunia kira-kira jam 5 petang ini. Perkara itu disahkan oleh rakan baik arwah yang juga pelakon, Den Wahab ketika dihubungi BH Online sebentar tadi.
Harun Salim Bachik meninggal dunia – Den Wahab berkata dalam laporan berkenaan, meninggal dunia ketika berhenti mengisi minyak di sebuah stesen minyak di Bukit Merah, Perak ketika dalam perjalanan pulang daripada majlis perkahwinan di Pulau Pinang.
“Saya mendapat panggilan daripada pengarah, Dr Anwardi Jamil, kira-kira jam 5 petang tadi yang memaklumkan mengenai perkara itu. Beliau memaklumkan, Harun meninggal dunia ketika berhenti mengisi minyak di sebuah stesen minyak di Bukit Merah, Perak ketika dalam perjalanan pulang daripada majlis perkahwinan di Pulau Pinang. Ketika ini, mereka sedang menunggu ambulans untuk membawa pulang jenazah ke Kuala Lumpur,” katanya.
HARUN SALIM BACHIK MENINGGAL DUNIA
Pada ketika ini, punca kematian belum dapat dipastikan. Bagaimanapun, sebelum ini Harun dikatakan menghidap penyakit asma sejak lima tahun lalu.
Copy paste:http://www.ammboi.com/2015/03/08/harun-salim-bachik-meninggal-dunia/
__________________________EnD

0 comments: