Saturday, April 24, 2010

EHMMM...SEJUKNYE ,TAK BOLEH SABAR LAGI NIH...!

12:57am -24/04/2010
Baru lepas mandi....kata orang mandi malam tak elok tapi aku baru balik keje...ari ni lewat sikit...balik2 semua dah tido...apalagi mandi,sembahyang,makan dan terus buka blog..hehehe.Bukak peti ais, nampak plak tembikai nie(dalam pic)...dah 3 hari tersadai, biar aku sembelih...wow! Manihnye...sejuk plak tu..nyaman..
Dah seminggu aku taksub kat membuat blog nie...macam2 aku cuba...semalam aku cuba copy templates lain,aku copy dan paste...last2 blog aku hilang...tinggal kertas putih jer...panic..dah macam nak nangis dah...yelahhh aku dah la tak pro,pas tu banyak gak post aku dah taip...tiba2 bleh ghaib sekelip mata aje..mana tak kancung..godek punya godek akhirnya settle gak...tak hilang mana...suspen aku,nasib baik BP aku stabil huhuhu..OK ler...tak ada isu aku nak buat(aku nie pun bukan ada basic IT nie..dulu aku beli komputer untuk aku lanyak...pakai sendiri punya tak perlu risau...betul tak?)Pada my friends blogger2 tu jemputlah singgah komen aku isk.. isk... isk..kutuk pun tak per...kerana aku budak baru belajar..salam respek kat blogger2 yang dapat buat blog yang cantik2...wassalam!

4 comments:

JOHARUN said...

hello bro! agak-agak le makan tu. potong le dulu. bedal cam tu aje..

ASSOYFINGER67 said...

Salam...ini namanya makan cara lanun

ASSOYFINGER67 said...

kao cuba cari URL Address:Cthnya dia mesti mula dengan http://..........blogspot.com.Pasal masa kita mula2 daftar blog dulu dia ada suroh fill in.

pie said...

perrghhhh...mcm layan je tembikai...
salam ziarah