Thursday, May 27, 2010

AF67......BUKAN AF8 LER....(SENYUM)

27/05/2010-01:45am
Sana-sini orang sibok pasal AF8...tapi aku tak tengok pun..bukan tak minat..tapi aku xder langgan dot-dot tu...haha...piringnyer adeler kat luar tu...sebagai hiasan dinding jer...bukan apa aku stop...kerana anak2 aku nie(dgn aku2 sekali) takleh control..hu..hu..lagipun nak bajet sikit pasal nak up internet nie...apa!Aku kedekut...lu sukaler kata apa...janji lu klik aku bro...haha...Apa nak susah..AF tu baru lapan...aku dah AF67(ASSOYFINGER67 ler...)lagi best nie(sedap dah tentu)...sampai adeler member2 yang sakit pinggang..(senyum)...ni dengar sikit lagu nie...(nyanyi ikut lagu tema AF):

Bukan mudah nak jadi blogger tegar  lagi perkasa...uuuyehhh!
Bukan mudah mengklik mimpi jadi realiti...
Apapun jua bisa terbukti
Andai entrimu tidak terhenti
Mengklik Nuffnang malam2 bute
Pastikan berbayar......kena confirm..jangan rase2
Mengklik Nuffnang malam2 bute...
Separuh maa..ti....sejuta rasa....jangan rase rugi
Pastikan berjaya di ........... ASSOYFINGERRRRRRRRRRR...
Bukan mudah.....(dah ler..hehe)...
Ya..bukan mudah nak jadi blogger tegar...perjalananku masih jauh...dengan pedoman dan sokongan sesama rakan...pasti mimpi kite jadi realiti...(apa2 hal sok aku nak g Langkawi...yahooo!)
So apa kate anda....nak jadi blogger berjaya.....mestilah yaaaa!
So work hard for the money and blog quality!(nasihat nie untuk aku juge..huhuhu)

4 comments:

MissXYZ said...

alah comey nye baby ni...

slmt jd blogger tegar

nuriz said...

ahahaha lirik baru ke lagu af67 kreatif ye

ASSOYFINGER67 said...

MissXYZ;Buah atiku nie......!

ASSOYFINGER67 said...

nuriz;yeh....agar lagu nie menaikkan semangatku..hu..hu