Tuesday, May 18, 2010

SEX2....LAYAN MEE PULAK!

18/05/2010-10:59PM
Sekali2(sex2)....aku nie dah fikir arie nie...dah macam tabiat.taruk gambar makanan kat post aku arie2...pulak tu dapat pulak sokongan dari kawan2..tu yang semangat tu...lagipun mem sporting abih..(nak bagi award kat die ler-award blog supporting ..hehe...)apapun tanpa semuanye ini aku tak bermakne....arie nie ada berita yang tak disangka...ada member lama contact kat fb...alhamdulillah dia success nampaknye...gembire aku untuk dia.....hmmmmmapapun aku assoyfinger67 membawakan anda ke dimensi lain ari nie....takde lauk...(akupun tak makan nasi arie nie..)ada mee kat petiais tu suruh mem celur maka jadiler mee sup slrupppps.......
Ni ler die..taruk ngan kicap cili api perghhhhh!Kalau hisap rokok lepas tu pasti 2 batang....(AMARAN OLEH GOMEN:MEROKOK MEMENDEKKAN JANGKAHAYAT BLOG ANDA) jom layannnnnnnnn!!!!!(klik gambar untuk besarkan gambar x2)..jemput tengok..hehe(smile)..
tangan mem tercinta-bawah .............kicap cili- atas


10 comments:

Nad said...

sedap.. kicap cili....! :)
adess lapo plak aih!

ASSOYFINGER67 said...

Bad;hehehe...

MissXYZ said...

tension tiap mlm dtg sini ade mknan...
esok nk mintak mak wat mee sup jugak lah....
tak aci

Nad said...

bad? huaaa.. sedap ohh kalo dpt mihun supp ngn kicap cili. waa.

ASSOYFINGER67 said...

MissXYZ;hahah...sakit perut aku...haha...

ASSOYFINGER67 said...

Nad; tak perasan...maaf Nad...tertaip B pulak...memanglah..aku mesti terbalik mangkuk haha...slrupppppp..

Aku Chun said...

dah laa nga lapar...blog neh menambah kelaparan je..

ASSOYFINGER67 said...

Aku Chun;sori.......huhu

ahfat said...

kicap cili terbaik ni..
weee..

ASSOYFINGER67 said...

ahfat;berapi punya ooooo...!