Wednesday, June 2, 2010

AKU DI MUTIARA ISLAND-1ST DAY LUNCH!

02/06/2010-10:25pm
Bertolak dari Shah Alam 27/05/2010 -10:00pm...sampai  di Jeti Kuala Perlis 28/05/2010-6.00am.So naik feri 7.30am,sampai di jeti Pulau Langkawi l/kurang 8.30am... gedebak-gedebuk....check-in pukul 9.00am...alah The Baron Resort nie kat sebelah Jeti tu jer ...lebih kurang satu setengah km jer...kalau tak silap...tak caya pinjam google Padin..haha!

Sampai di resort apalagi tido ler..pass tu makan tengahari.....makan apa!?Tengok ler sendiri...taklah mewah sangat ...jommm layan...
(ada desert,buah,ayam masak merah,ikan masak taucu sambal ,telur goreng,sup ayam dan ulam-ulaman beserta sambal belacan(lupa nak ambil gambar)....air oren...slrupppps...)

 Lets enjoy foods!




7 comments:

padin said...

huhu, aku da delete da peta tu Assoy, huhu wah tu semua yang ko makan ke? miahaha, LIKE!!

azie said...

perhhh kecur tgk menu2 tu sedap nyee assoy...

MissXYZ said...

best2 assoy... lapo plak memalam ni lalala

~Blabberina~ said...

lamanya xgi langkawi! jelesnyaaaa

TTT said...

amboi abg!
lapar tgk mknan2 tu hehe
kesian abg penat ek jln2 :)

RoMz said...

macam best dan sedap je nie.. tetiba pula rasa lapar.. huhhu..

ASSOYFINGER67 said...

To all;sori kerana mengusik suiz selera korang hu..hu