Sunday, June 6, 2010

PULAU LANGKAWI-PLACE TO VISIT AND SCENERY TO WATCH

06/06/2010-6:50pm
Memang tak dapat dinafikan lawatan aku ke Pulau Lagenda ini amat menyeronokkan dan memberi aku rehat yang agak cukop...so hari nie aku tutup cerita pasal Langkawi....agar apa yang aku paparkan dapat membantu sesiapa yang ingin singgah atau bermalam di Pulau Langkawi...The Baron Resort adalah pilihan yang tepat..ada laut...ada  swimming pool dan 10 minit berjalan kaki ke Pekan Kuah dan banyak kedai di sekelilingnyer....malam Ahad ada Night Market.....IM Proud To BE Malaysian...a beautifull country....silalah jamu mate.(left klik untuk 2x pembesaran)




penghuni tetap pulau ini (D.B)



Aku tak masuk pasal dah masuk dulu...korang masukler sendiri ye.....
Birds Park...best....nak tengok..jom gi sini!











PERMANDANGAN INDAH DI PULAU LANGKAWI



Bye...Langkawi..habis coklat aku datang lagi he..he..THE END.

11 comments:

Sya Syazana said...

best nye gi langkawi~~

azie said...

terpegun seketika brtapa indah nya ciptaan tuhan..:)

Yuni Aisyah said...

langkawi mmg best..=)

Zaifull said...

teringin nak pergi tapi tak berkesempatan lagi

MissXYZ said...

best gi naik cable car... =)
hrp bro sekuage sehat

Mijie said...

waa beznye..mijie x pnah g langkawi. bila lagi tau dapat jejakkan kaki kt sna..

TTT said...

cantek sgt3!!
abg nanti belikan coklat utk TTT jugak tau lain kali
hehe

ApekxHensem™ said...

hehehe..amoi TTT asik soh olang belikan ja ekekeke...

wahhh lama talak pegi langkawi hehe...

jgn lupa mai penang tau..pekena nsi kandaq hehehe

ASSOYFINGER67 said...

nnt kite buat reunion kat langkawi..apamacam...2 tahun lagi haha

Saddan Juhari said...

best giler g tempat nie..bru aku twu pasal Pulau dayang bunting..slame nie aku ingat Tasik..heh3

ASSOYFINGER67 said...

Saddan Juhari;Aku pun 1st time pegi sane...huhu