Monday, June 7, 2010

SAMBAL KERANG UNTUK AZIE + PUCUK PAKU....BUENO TERAKHIRKU...ISK2

07/06/2010-11:01pm
Begini kesahnya...semalam aku pi pasar borong...(iniler..arie tu asyik makan kat hotel jer..hu..hu)jumpa plak kerang nie..besar2...RM2 perkg..so aku beli tige kilo...ingat tak nak publishkan tapi nampak best pulak..so take a snap..nie kongsi ngan korang...murah jer..tapi kerang nie manih yang amat!..Sampai mem kate minggu nie nak cari lagi ler...buat tambah darah aku yang memang dah melimpah nie..kah...kah...layan plak ngan pucuk paku tumih...perh...hotel kat Langkawi pun takleh challange!Tengok ler..(makan aku ler hu..hu)
Sambal tumih kerang & pucok paku :

Bukak petiais tadi...alamak my baby bueno dah tinggal last...so aku nak ajak korang kongsi tengok nie....isk..isk...sayang nak makan...ngap!
Lets Enjoy Food!

13 comments:

ApekxHensem™ said...

tak tahan apek tnegok sambal kerang tu......gulp!

buyat(bebola tomato) said...

besar gmbar mknn...
lapo!!!

ASSOYFINGER67 said...

ApekxHemsem n buyat(bebola tomato); layan jerlah hahaha..T/K jengah sini!

gades ain said...

errrrrrrr. mengancam nye lahhh :( terliur!

yanie said...

both my favourite!!! OMG!! I'm so miss kerang and pucuk paku :(
sobsob

MissXYZ said...

mis my mom sambal kerang adeh

azie said...

perh sambal kerang tu tuk azie ke assoy?? tp leh tgk gmbar je la huhu, sedap tu assoy sambal kerang trliur tgk huhu, nti bt byk2 skit hehe...

ASSOYFINGER67 said...

Everybody!!!....Lets Enjoy Food,bersyukur pada apa yang ada,bersedekah bila berada...ingat makan ingat Tuhan...T/K kawan2 sudi ke sini..

ZilaJai said...

mkn kerang can ok but mkn bueno byk2 cannot haaa bro! no manis2! not gud! hikhikhik...senyum biar manis sure can!

ASSOYFINGER67 said...

ZilaJai;no border...jln terus huhu..yes...senyum mesti mahu!

ZilaJai said...

hemmm...gitulah dia...))

Trojan said...

sdp smbal kerang bro...merungkap selera daku...

ASSOYFINGER67 said...

Trojan;memang sedaplah pasal kerang tu besar dan fresh...ingat minggu nie nak cari lagi ler...