Saturday, July 10, 2010

JOM.....SARAP...TAPAU JER..HE...HE...

10/07/2010-09:36am
Jom sarapan...hari nie beli jer...on the way hantar anak aku ke co-co ..so aku singgah beli nasi lemak kat pintu masuk(belakang) UPM...beli apam kegemaran mem aku sekali...hari nie relax..tak keje...so JOM SARAP KAT BLOG AKU...LAYAN.......
 Malaysian Breakfast style....Enjoy Foods!!

10 comments:

padin said...

salam..
whoaaaah banyaknye sarap..

ko nak bagi aku yang mane Assoy? nasi lemak tu boleh?

yahaya said...

wah...sedapnya..belum mkn ni..hehe

RedBoy said...

wahh.. assoy sarapan bnyk pg nih.. nak nasi lemak tu ja.. nmpk sedap sambalnya tu..

padin, aku nk dulu nasi lenak tu.. assoy cpt buat keputusan nk bg aku ke padin? haha

p/s: assoy nk tnya apa? maybe mlm ni x on ke sbb xsure bila smpi umah..

Mijie said...

bnyknye sarapan..lapar plk rsa..mijie nk nasi lemak jugak...emm gmbr yg ke-2 apam ek??

padin said...

apam tu utk mem assoy.. hehe abesla, lapo la assoy kalau dia bagi orang lain nasik lemak tu hehe

M a W a D D a H said...

wahh..sedapnye kuih apam dan nasi lemak..satu bungkus tuk saya?? ada x?

suzzsuzie said...

tadi sy makan nasik lemak best ...

fairuz said...

nasi lemak tu nampak mcm sdp je ;)

zaitun @ kak tun said...

amboi3..byknye makannn, nasi lemak tu mmg nampak sedap, tp betoi ka sedap ...hehe

ASSOYFINGER67 said...

Nasi lemak makcik nie memang sedap,kuih2nyer pon sedap...aku suka beli kat cni..walaupun rumah aku jauh ckit..huhu..sapa2 nak rase sila copy....hehe