Monday, August 30, 2010

PASAL BULAN LAGI ADA DUA LAGI....TWO MOONS MORE PIC....

30/08/2010-11:44am
Terbaca satu komen dari ..jom baca komen dia sekali:

KPPKKSM said...
Salam Saya pun ada ambil foto 2 ada lebih kurang 7 ke 9 keping yang nampak agak clear tp kalau guna telefoto mungkin lagi clear.. baru nak antar kat member, akaun gmail plak kene blok sbb katanya ada aktiviti yang melanggar syarat. tu yang boring tu tak bleh nak kongsi ngan kengkawan. kat sini saya tumpangkan satu untuk dikongsi, kalau tak minat u boleh delete jer , saya tak marah tapi ada satu dapat masuk kat facebook

5 comments:

ejum said...

kuasa ALLAH.

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

atie said...

waaahhh.. ada lagi gambar lain.. tkasih berkongsi.. caya lah bro..

belalang hijau said...

aritu belalang tggu tgk xnmpk pun...
silap time kot?

Melati Qistyna's Mummy said...

mungkin tempat belalang tu hujan.. :P [jgn mare ekk]

soy tks 4 sharing yea... :)

ASSOYFINGER67 said...

belalang hijau;mata tak nampaklah belalang..tapi bila dah tangkap...kat camera tu boleh nampak..aku shot ajer kat seratus kali..