Wednesday, March 30, 2011

MEMANG DATUK CT MENGANDUNG!?DOA ATAS KESEJAHTERAANNYA...



Terbaca entri sini,berminat pula aku nak bagi pendapat...aku bukan peminat Dato' Siti tapi aku hormat dia tu..Kalau ikutkan pendapat aku....tengok pada gambar...Sah! Dato' Siti nie dah mengandung kat2 3 bulan nie..tengok punggungpun dah kembang sikit....jika betul tahniah Dato' tapi kalau silap maaf ler tapi over confident aku terlalu tyinggi mengatakan memang Dato' Siti mengandung



Dato' Siti Nurhaliza kelihatan hamil?Tarikh Tuesday, March 29, 2011
Menurut informasi yang diterima oleh blog RunWitMe, gambar Dato' Siti Nurhaliza yang diamik ketika Dato' Siti join dalam satu majlis Malam Transformasi Bersama Rakyat baru-baru ini amat mengejutkan. Perut Dato' Siti seakan-akan kelihatan hamil/mengandung. Berita ni tak menghairankan sangat, sebab setiap tahun ada sahaja berita khabar angin kehamilan Dato' Siti, cuma berita tu tak disertakan gambar. Tapi kali ni, sepertinya benar-benar pula, sebab lihat gambar macam hamil. Wallahualam la. kalau betul, tahniahlah. Dato' Siti komen plezzZ.. -gambar RunWitMe
Source:http://www.izyan.com/2011/03/dato-siti-nurhaliza-kelihatan-hamil.htm
Check perubahan perut......

siti3 (Gambar) Alahai Manjanya Datuk Siti Nurhaliza Bersama Datuk K
Dec 2010


Januari 2011


March 2011

March 2011

March 2011


Simply Siti.....


6 comments:

Belalang Hijau said...

salam assoy,

belalang buat entry dan link kan ke sini ye.

Memo_Hazel said...

memo link kan jugak. syg Dato' CT.

Mustaffa Khairul Azzam said...

yo bro..tue la..ngah heboh..kat twitter pun dah heboh tapi terbaca kat mane ntah penulis tue kate siti twit yg die ngaku die ngandung tapi bukan ngandungo orng tapi ngandung lemak..haha..xtaw r betul ke x.. :)

sumanje said...

Salam...
Singgah di hari rabu...
Jemput singgah sini....Thanks
Sumanje blogger baru..
salam kenal...
maaf ganggu...

!~~~~~Sumanje~~~

ASSOYFINGER67 said...

Belalang Hijau;T/kasih bro

Memo_Hazel;Thanks memo

Mustaffa Khairul Azzam;kalau ikut gambar posibility tggi dia mengandung...fasal muka kembang,pinggul juga dan perut melebar bukan macam tayar spare..huhu..wallahhu'alam

sumanje;T/kasih ...tak ganggu pun...tak ada blogger baru atau lama...yang ada cuma blog,blogger,bloggest,atau batu block..haha..salam kenal juga!

**::CIKNUURUL::** said...

salam =)

yeke die dh ngndung??,.wahh,klu btol,bley gtau mak ni,..mnat sgt ke Dato' CT,.hehe,.

jmpot snggah blog,.