Saturday, April 30, 2011

ASSOYFINGER67-RETRO /ROCK KAPAK...AKU SEBELUM DIROSAKKAN OLEH MAT SALLEH YANG BERNAMA MR. FOOD HA..HA...!

30/04/2011-12:55pm
Siri 1
Salam sejahtera.Jepun dilanda Tsunami,US dilanda taufan,banyak negara dilanda gempa....,Dunia Arab dilanda orang(rusuhan demi rusuhan),Malaysia dilanda scandal video seks,scandal nasi lemak,musim hujan,musim orang jatuh tingkap ,musim pilihanraya.....dan baru2 ini..selepas US (Alabama) menangis dilanda taufan,Britian pula tersenyum dalam Majlis Perkahwinan DiRaja yang amat gilang gemilang semalam.Segalanya pasti ada hikmah dan tauladan serta peringatan dari yang Esa...
1992 aku posing jer...gitar tak pandai mainpun...kat PJ rumah bujang 260-C
Rambut masa nie paras2 bahu...
1993-masa nie zaman
 rock kapak aku..(rock lagi sekarang)
kasut reebook..masa tu top!

1994(all blues) gambar di Kg Delek Klang-duduk Subang PJS/lupa?

Jadi hari ini aku tak naklah cerita masalah lagi...cuma aku nak pamerkan gambar2 aku dulu2 buat tatapan teman sebagai menyangkal dakwaan aku blogger tak hemsem..hakx3..sebenarnya sebagai kenang-kenangan buat diri aku sendiri...mana tau umur tak panjang ...ada juga kenangan kat google nie...lagipun entri nie aku buat kerana aku ...entahlah..suka...ada mood nak buat....so sapa nak komen...komenler...

Gambar dengan gang2 bujang masa menunggang RXz dulu....satu Malaya kasi round!(1992),
sekarang semuanya dah bekeluarga.

Saat bujang memang indah....ia akan kita bawa kemana saja dalam hidup.....asal jangan akhiri ia dengan jenayah dan salah laku...semuanya akan indah di ingatan!

6 comments:

Belalang Hijau said...

erk, dulu padin pernah publish satu pic yang kata assoy tu betul ke x?

lain bebenor nengoknyer...hahaha

yes! bujang mmg best...buat ape ikut kepala jer janji rock! hahaha

Lagenda said...

Ha ah..seingat mak, n3 padin la yg mengenalkan assoy ku ini. Rock jugak abg aku ni yek..

i lap you la bro..rock gitu yek??

Dulu ensem..skrg cute.ahaks

cik panadol said...

Hensem giler bro...ni zaman time tengah layan rock kapak la ni ye...pengaruh zaman2 azroy la ni hahaha...memang klasik la bro...

azie said...

wow jambuu assoy muda mudi dlu hehe.. skarang pun cuby juga ape heheh

azremy said...

rxs,,he he tringat masa muda..gpang xde ker

ASSOYFINGER67 said...

Belalang Hijau;gambar tu gambar Padin yg dia tuakan..huhu

Lagenda;semua ada zaman hemsem masing2 nnt..haha..zaman bergetah mak camana..