Friday, August 5, 2011

ALLY ISKANDAR PUTUS TUNANG

05/08/2011-04:55am
Salam Ramadhan ke5...Soal Maut,ajal dan jodoh...semuanya ketentuan Illahi....moga di sebalik kejadian akan ada sesuatu yang lebih baik lagi.....InsyaAllah!


___________________________
Pihak Ketiga Bukan Punca Ally Iskandar Putus Tunang
Jumaat Ogos 5, 2011


Ally Iskandar
SHAH ALAM: Personaliti TV3, Ally Iskandar mengesahkan ikatan pertunangannya dengan Naib Juara rancangan Gadis Melayu musim pertama, Nur Aishah Zainal telah putus pada 30 Julai lalu.
Tanpa berselindung Ally berkata, perpisahan itu berlaku disebabkan tiada keserasian di antara mereka walaupun hakikatnya mereka telah memutuskan untuk mendirikan rumah tangga yang dijadualkan hujung tahun ini.
“Kamu telah berusaha untuk menyelamatkan pertunangan kami tetapi tidak mencapai kata yang positif sehingga membuatkan kami mengambil keputusan untuk memutuskan ikatan,” katanya kepada pemberita pada rakamkan program Mentor Raya di sini, Khamis.
Ujar Ally, perpisahan itu tiada kaitan dengan pihak ketiga ataupun konflik besar membabitkan mereka sebaliknya beberapa masalah lain yang datang secara berperingkat sehingga gagal untuk diselesaikan.
Katanya, mereka berdua pernah mengimpikan untuk menjadi pasangan bahagia dalam rumah tangga tetapi sayang sekali ia tidak dapat dilaksanakan seperti dirancang.
Malah ujar Ally lagi keluarganya turut bersedih dengan peristiwa itu lebih-lebih lagi mereka amat gembira semasa majlis pertunangan yang diadakan sebelum ini.
“Saya tak nafikan masalah ini meninggalkan kesan besar buat saya dan ia amat menyedihkan. Daripada dibiarkan melarat, lebih baik keputusan (memutuskan pertunangan) dibuat secara baik,” katanya.
Pic source:http://blog.myfriends2u.com/2011/02/14/engaged-daally-iskandar-dan-aisyah-zainal/

Tinggal kenangan
Bagaimanapun ujar Ally, dia dan Nur Aishah masih berkawan baik dan tiada permusuhan di antara mereka.
Katanya, buat masa ini dia mahu memberi perhatian terhadap tugasnya sebagai pengacara TV3 dan enggan terlalu memikirkan masalah itu.
____________________Ally Iskandarputus tunang________End
MY fren link-cerita baru-klik!!

_________________________________________
Member Lama:(penjual kek lapis Sarawak)

Kek Lapis Sarawak Menggunakan "Golden Churn" Diharamkan
Klik link di bawah untuk baca lebih lanjut

KAMI TIDAK MENGGUNAKAN BUTTER "GOLDEN CHURN"

CERITA BARU


Menarik! Mesti Baca!


Ada pertanyaan!!!!Jumpa pakar gang kami:klik here to read:
http://stewardjohn.com/

2 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

moga2 ini adalah keputusan yg terbaik buat mereka ber2....

ASSOYFINGER67 said...

Melati Qistyna's Mummy ;Ally cerewet sangat kot huhu