Wednesday, August 17, 2011

KUMPULAN SEPAH-KAMI BOLEH BERPECAH DAN BERSAMA...

17/08/2011-12:28am
Salam 17 Ramadan. Selamat menyambut,menghayati Nuzul Quran.
Dah nama pun SEPAH......kejap bersepah kejap berkumpul..apa yang penting kerjasama dan tolak ansur mesti nak ada,suka sangat kalau SEPAH terus kekal bertiga....sokong tak?
________________________
Sepah Tidak Berpecah, Cuma Salah Faham
Rabu Ogos 17, 2011Kumpulan SEPAH
Source:http://afifsamshuri.blogspot.comKUALA LUMPUR: Anggota kumpulan Sepah, Shuib mengakui terkilan dengan kontroversi kononnya mereka akan berpecah selepas
 source:rasanyaoren.blogspot.com
  
memenangi pertandingan Maharaja Lawak lalu.
Jelasnya, apa yang dimaksudkan dengan berpecah adalah tiada halangan untuk menerima tawaran secara berseorangan dalam mana-mana persembahan atau lakonan.
“Pertama sekali saya ingin terangkan bahawa kami tidak berpecah, saya rasa ada salah faham dari kenyataan yang dikeluarkan daripada salah seorang anggota Sepah.
“Apa yang cuba mereka sampaikan ialah kami boleh berpecah-pecah jika mendapat tawaran persembahan pentas atau berlakon dan bukan semestinya bertiga,” jelasnya ketika ditemui di rakaman Melodi Raya, di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Rabu.
Kata Shuib, disebabkan khabar angin tersebut dia menerima beberapa panggilan daripada peminat tidak dikenali yang meluahkan rasa kecewa mereka.
“Lebih terkilan apabila ramai peminat yang telefon saya untuk meluahkan rasa kecewa mereka kerana telah berhabis duit mengundi kumpulan kami dalam Maharaja Lawak lalu.
Pic source:rasanyaoren.blogspot.com

  “Saya rasa bersalah dengan mereka kerana mereka ingin melihat Sepah terus berada di industri ini secara berkumpulan bukan secara solo.
  “Jujurnya, saya akui kami tidak akan kuat jika bergerak sendiri tanpa salah seorang daripada kami,” tuturnya.
  Dalam pada itu, Shuib akui ada beberapa tawaran yang tidak dapat dipenuhi ketiga-tiga mereka atas sebab-sebab tertentu.
  “Kami sudah berkawan lama dan berjanji tidak akan menyekat rezeki masing-masing.
  “Jika salah seorang daripada kami sibuk dan tidak dapat menyertai, kami tetap akan meneruskan persembahan biarpun berdua atau seorang,” katanya.
  ____Sepah tidak berpecah____End
  Up-dated Story-Klik here

  CERITA BARU


  Menarik! Mesti Baca!


  Ada pertanyaan!!!!Jumpa pakar gang kami:klik here to read:
  http://stewardjohn.com/

  0 comments: