Friday, January 6, 2012

RAJA FARAH BUKA KEDAI (RESTORAN) AIS KERIM DI KAJANG

06/01/2012-06:29am

Salam.
Moga Raja farah terus bahagia dan maju dalam bisnes dan hidup!

______________________________

Dengarnya...: Raja Farah buka kedai ais krim

2012/01/05

RAJA Farah mesra layan pelanggan.
RAJA Farah mesra layan pelanggan.
LAMA juga rasanya Cik Normah tidak mendengar cerita terbaru mengenai Raja Farah. Sejak berkahwin kira-kira setahun lalu dan berhijrah memakai tudung, Farah agak sepi daripada dunia glamor. 

Bagaimanapun baru-baru ini, ketika Cik Normah singgah di sebuah pusat beli-belah di Kajang, Cik Normah sempat membasahkan tekak di sebuah restoran ais krim.
Ais krim itu bukanlah jenama yang sedang hebat diperkatakan kini, sebaliknya Cik Normah rasa ia sebuah jenama baru. Ketika sedang enak menikmati ais krim berkenaan, tiba-tiba Raja Farah muncul melayan pelanggan.
Mula-mula Cik Normah tak perasaan sebab dia nampak sangat ringkas dan macam orang kebanyakan. Bagaimanapun setelah diamati, memang sahlah itu Raja Farah. 
Apa yang membuatkan Cik Normah kagum, dia kelihatan cukup peramah melayan pelanggannya. 

Maklumlah orang berniaga, kalau muka macam tak kuasa, nanti rezeki tak masuk pula. Sikap dia benar-benar berbeza daripada dirinya sebelum ini yang dikatakan sukar didekati. 

Cik Normah berharap supaya Raja Farah terus mengekalkan sikap sebegitu. Bukan apa, kalau nak berniaga, kenalah manis mulut. Kalau menyombong tidak menentu, macam mana perniagaan nak maju? Lagipun Raja Farah memang ada beritahu seorang teman Cik Normah, dia mahu memberikan tumpuan pada bidang perniagaan. Kalau benar itu perniagaan yang dikatakan, Cik Normah doakan semoga perniagaan Raja Farah akan terus maju. 
____________________________________EnD
CERITA BARU ELLEN 


Post Terkini Belalangvisit here:pakar kami:stewardjohn.com(ask anything)

1 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Hmmm, bagus gak bukak biz ni....