Friday, February 17, 2012

SALMA ( MENTOR 5) PERJELAS ISU SOMBONG -2012

18/02/2012-10:46pm
Salam.
Betullah kata Salma tu, takkan hidung tak mancung......bla..bla
________________
Salma Perjelas Isu Sombong Dan Komen Erra Fazira
Salma.
SUBANG JAYA: Juara program Mentor musim kelima, Salma atau nama sebenarnya, Salmah A. Asis dia tidak pernah menerima sebarang tawaran daripada mentornya, penyanyi dan pelakon Erra Fazira untuk membimbingnya dalam kerjaya seni selepas tamat pertandingan itu.
Salma berkata, Erra tidak pernah meluahkan apa-apa hasrat kepadanya mengenai perkara itu walaupun dia mahu terus berada di bawah jagaan artis tersebut.
"Sejujurnya saya tidak pernah menerima sebarang tawaran daripada Kak Erra untuk membimbing kerjaya seni saya dan sebagai orang baru sudah tentu saya berasa segan untuk meminta seorang artis terkenal sepertinya berbuat demikian.
"Saya mengetahui Kak Erra mahu membimbing kerjaya saya hanya melalui media dan ada berhubung dengannya untuk bertemu tetapi dia sedang sibuk sekarang," ujarnya kepada mStar Online.
Salma ditemui ketika menghadiri majlis Pra-Kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 2011) di sini pada Rabu.
Sebelum ini, Erra Fazira dilaporkan agak terkilan apabila melihat perjalanan kerjaya Salma agak perlahan selepas menjuarai program tersebut.
Erra dikatakan ada menawarkan diri untuk membantu penyanyi itu menguruskan kerjayanya tetapi ditolak Salma kerana dia mahu membawa haluan sendiri.
Dalam pada itu, Salma turut menolak dakwaan sudah sombong hanya kerana memenangi Mentor musim kelima sehingga menolak pelawaan Erra itu.
Ujarnya, tiada sebab untuk dia berbuat demikian malah berterima kasih jika ada individu yang sudi menolong bagi menguruskan kariernya sebagai penyanyi.
Saat bersama di Mentor 5
"Saya akan menerima dengan hati terbuka jika Kak Erra benar-benar ingin menguruskan kerjaya seni saya dan jika tahu dari dulu lagi saya akan terima pelawaan tersebut," ujarnya.
Sementara itu, ditanya mengenai kehilangannya secara tiba-tiba sehingga gagal dihubungi pihak media, Salma memberitahu dia bercuti di kampung halamannya di Tawau, Sabah selepas tidak sihat.
Salma memberitahu, sepanjang sebulan itu dia menghabiskan masa untuk berehat selain berubat secara tradisional mengenai penyakit yang dialaminya. Bagaimanapun Salma enggan mendedahkan penyakitnya itu.
_________________________________End
MENARIK!!
visit here:pakar kami:stewardjohn.com(ask anything)

0 comments: