Friday, October 11, 2013

AERIL ZAFREL DAN WAWA ZAINAL SAH SUAMI ISTERI (NIKAH DUA KALI - 25 FEB 2012 & 4 FEB 2013), MISTERI DAN STATUS ANAK TERJAWAB

11/10/2013-10:58pm
Assalam...
Tolong hebah dan hebohkan saja...huhu, kalau tunjuk sijil nikah lagi baikkan...

____________________
Aeril Zafrel & Wawa Zainal Mengaku Nikah Dua Kali
Jumaat Oktober 11, 2013

Aeril dan Wawa menjawab soalan media.
PETALING JAYA: Pelakon Aeril Zafrel akhirnya mengaku hubungannya dengan aktres Wawa Zainal selama ini bukanlah teman biasa tetapi mereka sebenarnya adalah suami-isteri.
Aeril atau nama sebenarnya Suhairil Suhari, 25, berkata, dia dan Wawa, 22, telah bernikah pada 25 Februari 2012 secara rahsia tanpa dihebohkan kepada pihak media.
“Ya, saya dan Wawa sudah bernikah. Kami bernikah di Taman Datuk Harun, Petaling Jaya. Jadi, status anak saya yang dihebohkan selama ini sudah terjawab,” katanya kepada pemberita dalam satu majlis yang diadakan di sebuah restoran di Neo Damansara, di sini petang Jumaat.
Tambah Aeril, mereka bernikah sebanyak dua kali iaitu pada kali kedua , 4 Februari lalu, hampir setahun selepas pernikahan pertama.
Suasana 'tegang' pada majlis sidang media pengakuan kahwin rahsia Aeril dan Wawa Zainal apabila mereka diasak pelbagai soalan oleh wartawan.
Katanya, pernikahan kali pertama dibuat tanpa didaftarkan dengan pejabat agama tetapi terpaksa melangsungkan akad nikah kali kedua sebagai menghormati permintaan keluarga perempuan sebelum ia didaftarkan secara rasmi.
Terdahulu, akhbar pada Ahad lalu melaporkan Aeril sudah mendirikan rumah tangga dengan pelakon Wawa Zainal atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin, secara senyap.
Hasil perkahwinan itu mereka dikatakan telah mendapat anak yang lahir pada 24 Ogos lalu dan diberi nama Ahmad Fakharuddin Attar.
Terdahulu, desas-desus tentang hubungan rapat mereka telah terdengar namun dinafikan Aeril dengan memberitahu hubungan baik tersebut hanya sebagai rakan artis semata-mata manakala Wawa dikatakan pulang ke kampung halamannya di Sabah akibat sakit misteri.
Berita penuh akan dilaporkan kemudian.
_______________________________________End