Friday, June 25, 2010

SUKA...SUKA2.......BILE AKU SUKE......KORANG SUKE TAK.....

25/06/2010-11.24pm
Setiap orang ada kesukaannya....tapi bagi manusia biasenyer kesukaan seseorang itu di campur pula dengan campurtangan nafsu  maka akan terciptalah angan2 @ bayangan perempuan yang disukai,kereta yang aku idami,rumah yang aku impikan,gaji yang aku cari dan berbagai lagi yang berkaitan dengan kesukaan kite....bila dah penat berangan dan berfikir biasenyer kite akan merasa lapar dan dahaga.....akhirnya timbullah difikiran kite..lauk apa arie nie...nak makan di mane....apa menu...dan berbagai lagi....dan kite akan tersandar kekenyangan tanpa menghiraukan angan2 kite mula2 tadi...ha..ha...ha...saja buat entri santai suka-suka jer dengan beberapa lauk kesukaanku...anda pun suka atau sebaliknyer...!!!?jom follow.....
Siput sedut masak lemak cili api....perghhh!
Telur itik ngan belimbing buloh...masak lemak gak....taklah pedas sangat.
Tengokler sendiri...pasti sedap...!
Nak lebih pedas lagi...dengar lagu nie.......
Lets Enjoy foods!Lets ROCK!!!

22 comments:

M y M y said...

macam sedap je tapi tak pandai lak nak makan siput sedut..huhu..kan dah rugi..

Skype Crew said...

adoi...geram btlla ak tgk. da lem xmkn si siput sedut tue..hntr sini sket bro...

azie said...

perh sedap siput sedut tu dah lama x mkn, meh pos kt cni skit heheh...

Purpleroses said...

Huhu..siput sedut..lamenye xmkn..nak putus nyawa sedut yg degil tu..huhu

ASSOYFINGER67 said...

To alls;Ini aku punya favourite...dulu tak suka..sejak 5 tahun lepas..selepas sedutan pertama tu..aku menjadi rindu..lagi campur ngan batang keladi...tapi awas..ada jerangkap samar...haha

nuriz said...

sukaaa! lagi lagi sipu sedut msk lemak heheh berselera kalau makan

ASSOYFINGER67 said...

nuriz;sameler kite huhu

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

siput sedut mmg terbaik la assoy sdp gaban

ASSOYFINGER67 said...

MissXYZ a.k.a Abaikan;yesssss!!!!

dunspeak♥ said...

lapar plak tgk mkanan nieh

ASSOYFINGER67 said...

dunspeak♥;kat Seremban...lauk nie top!!!

Almy said...

dah follow blog ni,,hope follow me back.. if done, thanks so much to you..taataa

Hasrol Nizam said...

siput sedut..lama tak makan..fav tu

buyat(bebola tomato) said...

kat seremban?ada kedai makan top ke or sume orang seremban suke makan??

kerol said...

ni kira ujian utk aku yg sedang giat berdiet..teguhkan perut rul...

ASSOYFINGER67 said...

buyat(bebola tomato);kao nie buyat aku tauler kao org negeri...tapi lauk tu aku beli kat S2..kat JJ..orang nogori kalu masak lomak nie...aduhh...apopun sodap..jang oooi..kan...kampong kao..kao tauler kan..haha

ASSOYFINGER67 said...

kerol;Anggap jerlah diet kao ditangguhkan haha


kerol;Buat kelab siput sedut jom...wakaka

Sophia Rani said...

serius... i love those cook... ^^

ASSOYFINGER67 said...

Sophia Rani;Really....a little bit HOT..!Cili api le katekan..huhu

ASSOYFINGER67 said...

Sophia Rani;really...its a little bit hot!Cili apilah katekan...

Mijie said...

cam bez je..mijie x pnh plk mkn siput sedut..huhu

ASSOYFINGER67 said...

Mijie;kena cuba....