Tuesday, July 6, 2010

CARA HILANG MENGANTUK.....CARA AKULAH...

06/07/2010-12:39pm
Mengantok tahap gaban nih...lalu aku pun p lah ambil jagung...tadi aku beli kat pasar malam Taming Jaya...bukak...pass tu..wassalam ler..... haha...
Teringat plak kat blog kawan aku....cube teka..siapa!?
Promosi aku lak..haha
Enjoys Boiling Corn....Sweet and Krimer!!!!

13 comments:

nuriz said...

jagung plak dah hehe..mkn dengan susu sedapp

RedBoy said...

aku tau.. blog padin kan?? haha.. kantoi... aku nk kasi tau sama padin.. hoho.. jagung kalau makan dengan susu memang sedap.. ummmm

Mijie said...

waa..benye jgung..mengidam pulak aser..hihi

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

lapo singgah sini mlm2 adoiyai

Affan Ruslan said...

berseri2 jagung tu bro. hehe.

azie said...

uit mijie mengidam? ade ape2 ke ekeke...
wow assoy sodap weh jagung tu huhu.. jagung bakar pun sodap juga.

padin said...

haha Assoy dengan makanan memang tak bole di pisahkan..

Uit Badboy, bukan blog aku la, tu die promosi blog dia plak ekeke tgk yg kat jagung tu ade header dia ekeke..

azie said...

uit mijie mengidam ade ape2 ke? ekeke
sodap nyo jagung tu huhuhu, nk jugaaaaaa..

Kepala Bergetar said...

ilang ngantuk makan jagung ka, makan saja apa2 pun mesti ilang ngantuk ni hehe

Post Terbaru
Mike Tyson Pergi Umrah, Menangis di Raudah

yanie said...

hamboih kuningnya jagung. mcm sgt sedap je. hehe...nak makan jagung in cup la esok. hehe...

btw, duduk dekat taming jaya??

mahira oya said...

kalu ngntuk kt ofis nih cane lak..jagung tarak..

azzaniey said...

assoyfinger..sedapnya jagung.. makanan kegemaran SW nie.. pantang nampak jagung,kira nak beli jer..tak caya tnya si BB..hahaha. esok nak p beli la jagung bakar.. yummm..yummm :-)

ASSOYFINGER67 said...

nuriz;boleh buat sendiri tu....beli jagung yang dah lerai sebungkus..pas tu kukus dalam 3 minit..pas tu kacau dgn planta(aku guna Fernleaf)..best!!!

Mijie;Hi hi...

Affan Ruslan;lepas snap pic dah tak berseri lagi..dah masuk perut..haha!

azie;betul tu....!

padin;dah nasib aku padin...ha ha ha!

Kepala Bergetar;kena kopok tengnganu lagi power ..weh!

yanie;hu..hu...dekat2 situler ..

mahira oya;baca blog aku..ekekee!(pinjam padin)

azzaniey;samaler kite..aku kalau beli...10 tongkol..abg tu mesti bagi 1 extra..hehe