Monday, August 16, 2010

LAHANAT BETULLAH MACAM NIE..TUNJUK EGO KAT.......(EE GERAM)

16/08/2010:6:26am
Salam.. "time is running fast"
 baca dari blog si Ejum nie....ingatkan buang bayi teruk sangat dah...rupa2nya inipun lagi teruk(bagi aku)...buang bayi tu pun...orang tu ada malu lagi...nie...ahhh..bacalah sendiri....(kat blog ejum tu)...korang klik link dia nie
"time is running fast" untuk keterangan lanjut .....tengoklah nie dulu (copy kat blog dialah nie)
  
Sesungguhnya balasan Allah itu benar....dont be so stupid...if you want to be a devil...be yourself and dont make a fool and anounce its for others!)

21 comments:

FloEllen said...

beginilah dunia skg assoy...semua orang nak jadi leader...entah apa nak jadi?

Melati Qistyna's Mummy said...

hampagas tol lar org neh... grrrr

Ibu faheem said...

smlm baca kat blog mana ntah...terkedu la dgn apa yg dibaca.. :(

sop said...

semoga kita terpelihara dari perbuatan seperti ini..Amin

ejum said...

memang teruk sngat2 bro ...mmg xpatut

Arisa Mihashi said...

pondan mane tah sesat ni.hahaha.

MX said...

mintak-mintak la terbuka hati si salleh ni...

zulkbo said...

salam Assoy..
apa nak buat..
kurang kefahaman ttg agama
tapi nak memandai..ni lah..

ASSOYFINGER67 said...

Biarlah....ALLAH tentukan balasannya...Cepat atau lambat..atau dia akan mendapat hidayah dan jadi lebih baik dari kita...hemmmm aku tak tau...tapi aku sebagai insan taakut dan risau akan perkara2 spt ini...

belalang hijau said...

budak2 terlebih pandai zaman skrg...
semua ckp ikut sedap mulut dia jer...
smpi terpesong dah akidah tuh...

~*PiNx.BomBYx.MOri*~ said...

betol laa org cakap..

budak zaman sekarang neh..
BerAGAMA disebabkan

KETURUNAN daripada MAK AYAH dorang..
dan Juga
TERTERA kt KAD PENGENALAN..

meh bg dye
POkemon Ass..!!!

Bo.........H btol la.!

ASSOYFINGER67 said...

~*PiNx.BomBYx.MOri*~:hehe..heheh..!Give me five...*!

touyakaruma said...

contoh orang berlagak tak bertempat

http://touyakaruma.com/blog/

Abu Luqman said...

salam gang..bila pengangan ugama kurang jadi cm tu la

Rafhanah Mohtar said...

hish..ape nak jadik la.. mamat ni kena tukar ic rasanya..ntahpape.mcmlah cool sgt post kat fb mcm nk announce 1 dunia mengutuk org puase..
please lah respect religion sensitivity.tak dok akai ka?

dunspeak♥ said...

tak paham ngan pemikiran budak nieh.kesian kat mak ayah beliau jerk

n@jwamz said...

Astaqfirullahala'zim.....
moga Allah memberi petunjuk kepada mamat ni...
jgnlah terlalu zuhud dalam kehidupan... dunia bkn destinasi abadi...tanx for sharing...(T_T) buat peringatan sume:)

anuarfariz said...

kesian mak bapak yang duk bela die..
patutnye spesis camni dirembat je ke neraka israel.

Rainbow said...

jahil plus bodoh sombong gini ler jadiknyer..

setuju ngan touya, berlagak tak bertempat

Rainbow said...

jahil plus bodoh sombong gini ler jadiknyer..

setuju ngan touya, berlagak tak bertempat

ASSOYFINGER67 said...

All my friend;Mari kita berdoa agar anak2 dan keluarga kita dijauhi sikap sebegini...aamin!!!