Friday, November 19, 2010

DETIK BW KU YANG HILANG......

19/11/2010-08:06pm

Semalam tenetku DOWN kerana ada masalah di pencawang(kata maintenance off. W1Max tu ler)...so tenet aku tergendala dari l/kurang 05.00pm (18/10) - 09.30am 19/11/10)...harap rakan2 seGoogle maklum....begitu juga Shoutbox aku tak tak boleh menerima mesej ...telahpun kebah dari demamnya..(baru on nie)...apapun  harap tiada lagi kesulitan dan aku akan cuba membalas mesej2 yang rakan2 berikan..apapun Selamat hari Raya IdulAdha...marilah bertakbir hingga ke waktu Asar esok...AllahhuAkbar WaLillahhilham....
Oh..ya ...nie nak bagitau kat Padiatas sebab tersebut aku tak berjaya nak siarkan gambar lukisan aku untuk contest padinno.com tapi aku siarkan jugak sebagai sokongan moral dari seorang kawan...(jgn ambil hati yer ..apapun aku cuba untuk kao)
Hi..hi..aku imagine w/o tudung....susahlah posisi tu...

Life is always have a good and bad time....non stop...

15 comments:

belalang hijau said...

err...
mane picnyer assoy?

padin said...

wah jadi le muka manusia tu ekekeke takpe soy, at least ko dah buktikan, tahniah

zulkbo said...

salam...
gambo mak we mana
lak nih..he he

wachak said...

Boleh ler tu. pandai gak melukis ... he33

ASSOYFINGER67 said...

wachak;bolehler sikit2,talent dulu2..dah berzaman tinggal huhu

Steward said...

Ada talent bro Assoy ni... kalau selalu melukis, mesti boleh jadi Leonardo da vinci ni.. hehe

ASSOYFINGER67 said...

Steward;thank jerry..leonardo da vmeter..inci tak pakai dah..miahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

uiks, gambo sapa la tuh....

wahhhh, soy ade bakat terendam yek... :P

ASSOYFINGER67 said...

Melati Qistyna's Mummy;dah terendam hampir 24 tahun huhu...sonok nampak kao...

Zaer!! said...

salam bang assoy.Wah! ade bakat ni.hehe.kalau zaer,ntah camne rupe ntah kalau melukis ni.haha.Sorri bang assoy tak sempat nak berblog wat masa ni.kekangan aktiviti.hehe.nnt kalau ada masa akan ku terjah blog ni lagi.salam ceria dari sahabat blogger~

ASSOYFINGER67 said...

Zaer!!No hal..ur always welcome..hihi

azie said...

pewitttt gambor sape tu hehe.. ade bakat terpendam ni hehe

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

perghhh assoy terer la tu... sbb ko leh imagine jd x pkai tudung huhu

anyway gudluck bebeh

ASSOYFINGER67 said...

MissXYZ a.k.a Abaikan;thanks..semangat lain macam nampak..ngaummmm!!!miahaha..gurau jer tau..huhu

ASSOYFINGER67 said...

azie;thanks...rasa macam menanglah pulak nie..sokongan kawan2 adalah hadiah yg paling best!!!