Friday, December 3, 2010

DUAPULUH-SEBELAS......JOM KAJI....(SENYUM)

03/12/2010-12:17am
Dalam terbatuk-batuk nie aku gagahkan juga buat entri baru...mungkin entri aku nie kelakar,sangat familiar,
biasa sangat tapi bagiku sebenarnya ia amat berguna.....aku tak nak cakap banyak tapi sapa nak copy atau print silakanlah....mudah-mudahan ia berguna dalam merancang masa depan..huhu..maaf jika aku gagal balas jejak kerana aku dalam keadaan tidak berapa selesa beberapa hari ini.....layan.....












Aku nie memang tak minat guna kalendar lain,selain dari " kalendar kuda" nie (gelaran orang zaman berzaman)
 Klik gambar untuk tumbesaran...:)

There are many To-morrows,There is only one To-day.....Our feet never stand on yesterday or tomorrow..its stand on today....without moon and sun (up and down)... there no yesterday and tomorrow..only today left....

13 comments:

fairuz said...

kui3..kene buat azam baru keh?

ahfat said...

29.11.2011

my birthday, hahaha

el said...

kahkahkahhhhhhh hebat2...x tercapai akalku miahahahaha...

Belalang Hijau said...

hahaha assoy sgt baik kasi calender kuda digital utk pembacanya...

huhuhu

mr.curly said...

pe2 pn wa doakn kesihatan lu bertambah sehat bro..(sori kalu xkono dgn n3 lu)..hikhik

ahmad jo said...

best kalendar ni. leh pngkah besar2.. ekeke

zulkbo said...

salam..
alahai saya belum
dapat satu pun kalendar
kuda untuk tahun depan
nak pergi kedai motor carik
he he..

Cikmin said...

wah...nak print tampalkan kat kepala katil lah... :P

aReTikZ said...

Pergh.. kalau Pendekar berkuda nampak ni.. suka dia.. hehe..

DaHLia said...

haahaa
ingat suh kaji Cuti Sekolah :D

Abu Luqman said...

huhu...aku lama tak tengok kelendar kuda nie...

Suhana Shuib said...

kalendar ni jer yg paling up to date... tak penah miss tiap tahun mesti carik yg ni gak..hihi...

Melati Qistyna's Mummy said...

hahaha... mmg kalendar kuda gak kite panggey... :)

aritu p kedai alatulis dpt 1 gk tuk 2011, kocik yo... jd la, leh tgk bile time cuti skolah :P