Saturday, September 10, 2011

JEHAN BAKAL BERLAKON DENGAN MICHAEL MADSEN


10/09/2011-09:40am
Salam 11 Syawal
Kena berhati-hati juga nak ke sana fasal kat sana budayanya lain...cinta tak terbatas lelaki dan wanita,malah lelaki dengan lelaki pun di halalkan.Ye..lah..Jehan nie kira lelaki jambulah..kena fikir juga buruk baiknya fasal budaya dunia kita berbeza sama sekali budaya dengan di sana...sekadar pandangan..apapun moga berjaya dan dilindungi Allah...! 
_____________________
Jehan Miskin Ditawar Berlakon Dengan Bintang Hollywood
Sabtu September 10, 2011
Jehan Miskin tidak sabar untuk berlakon filem Prince of the City.
PETALING JAYA: Pelakon Jehan Miskin bakal berlakon di samping aktres terkenal Hollywood, Michael Madsen menerusi filem Prince of the City pada tahun ini.
Michael pernah muncul dalam filem Reservoir Dogs, Free Willy, Donnie Brasco, Kill Bill danSin City.
Menurutnya, pelakon berasal dari Amerika Syarikat itu ditawarkan untuk berlakon dalam filem tempatan yang menggunakan bahasa Inggeris dan diterbitkan oleh Richard Ung. Pelakon Aaron Aziz juga akan berlakon dalam filem tersebut.
“Saya sangat teruja untuk berlakon filem ini kerana jalan ceritanya sangat menarik dan selain genrenya adalah aksi drama.
Michael Madsen.
“Saya ditawarkan untuk melakonkan watak Putera dan merasakan ia merupakan karakter menarik. Saya juga tertarik untuk melihat lakonan Michael Madsen dan juga bergandingan dengan Aaron Aziz dalam filem itu,” katanya kepada mStar Online.
Tambahnya: "Saya minat dia berlakon filem Kill Bill tetapi kalau tidak silap saya cuma ada satu babak dengannya."
Selain itu, dia yang sedang popular dengan watak lelaki lembut dalam telefilem Mak Ok Jer! di Astro Ria akan membintangi sebuah lagi filem yang masih dalam perancangan.
Bercerita tentang lakonan bersahajanya sebagai lelaki lembut bernama Angah dalam telefilem tersebut, Jehan akui akaun Twitter miliknya tidak putus-putus menerima komen daripada orang ramai sejak dari hari drama itu disiarkan.
“Ada yang terkejut dan seronok menonton saya melakonkan watak lelaki lembut,” katanya lagi.
Menceritakan lebih lanjut tentang watak itu, Jehan hanya menjadikan lelaki lembut di sekeliling dan menggunakan jiwa feminin dalam dirinya untuk menghayati watak itu.
_________________________

sukakereta.blogspot.com
_________________________
“Sepanjang menjalani penggambaran, saya dikelilingi oleh lelaki lembut yang bekerja sebagai jurusolek dan menjaga pakaian.
“Jadi, saya menggunakan peluang untuk menjiwai watak itu dan kaitkan dengan jiwa feminin dalam diri saya kerana setiap orang ada jiwa maskulin dan feminin. Saya tak kisah sekiranya ditawarkan watak seperti ini lagi dalam drama akan datang kerana seronok melakonkan watak itu,” ujarnya yang sedang menjalani penggambaran telefilem Suka Benci Kamu untuk Astro Ria.
Telefilem di bawah terbitan syarikatnya, Mastermind Group itu turut dilakonkan oleh Julia Ziegler, Zul Yahya, Bell Ngasri, Harun Salim Bachik dan Man (Raja Lawak).
__________Jehan Miskin ke Hollywood____End
CERITA BARU

0 comments: